Çavuş
14 Ocak 2009
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
0 üye
Görüntülenme
Toplam: 32 (Bu ay: 0)
Gönderileri
Merhaba arkadaşlar şimdiden yorumlara teşekkürler.
Ttnet adsl kullanıcısıyım ne yapsak ne etsek 16 mps hız alıyoruz sansamda akdığım 10 mps yi geçmiyor. bu hizmete ödediğim paranın aynısına kablo nete geçmeyi düşünüyorum.
Düşündüğüm paket 24mps kadar akıllı sınırsız+ kablo tv temel paket+vizion sinema paketi 69,90 tl modem ve kablo tv cihazı kiralamasıyla birlikte.gelelim sorunlarıma.

1- Kabalo neti aradım modem yok modemi siz alırsanız hemen bağlarız dediler. Sorun burda başladı.Araştırmaya başladım ki ortada modem yok ikinci el modem aradım piyasa da alacağım modemler de seçenek sınırlı böyle olunca size danışmak düştü
Evde 2 akıllı telefon ve tv sürekli wifi den internete bağlı zaman zaman tv den film izliyoruz. İzşeyebilirsek tabi.Araştırdığım kadarıyla Netmaster 383z4 nodemler wifi de çok sıkıntılı, netmaster 383zn yle ilgili de bazı sıkıntılar var.

1a- sizce netmaster 383z4 modemi ikinci el 100 tl civarına alıp elimde bir tplink 9970 modem var bunu köprü yapıp yada router yapıp mı kullansam

1b- yada netmester 383zn 150-200 tl civarında ikinci el bir modem alsam bana tv de telefonda problem çıkarmadan kullanabilirmiyim.

1c- yada bayiden sıfır technicolor 200 tl ye modem mi alsam kullansam.
1d - motorla modemlerde gördüm ama nedir ne değildir çözemedim.

2a- diğer sorum da ikinci el bir neta 8970 25-50 tl arası cihaz mı alayım yada neotion conax modul mu alsam. smıt de var 50-100 tl civarı hangisini alsam kiralama düşünmuyorum.
Bugün sokakta kablo tv yetkilisini yakaladım oda bana modemi sıfır al tv cihazını da kiralama kullan diyor. yarımlarınız iç,n tşk ederim.
Merhaba discoveryim sarj varken normal sarj cihazlariyla sarj oluyor, fakat sarji bitince ne yaparsam yapayim sarj olmuyor, farkli kablolar farkli sarj cihazlariyla denedim, gelelim peki nasil tekrardan sarj oluyor kismina (evde sarj olmayan kabloyla da denemistir) araca sarjina baglafigimda telefon sarj oluyor, sarji oldugu zaman da evde de aracdada sarj oluyor fakat sarj bitince evde ne yapsam olmuyor, ilk sarji illaki arabada yapmam gerekiyor. Bana bir yol goatwrebilecek var mi, tel orjinal.halde rom vs yok.
98 Civic Aldım yeni Benzin göstergesine dikkat etmemiştim.Bozuldumu normali bumudur bilmiyorum ama kontak kapalıykende gösterge çalışıyor.Sizde durum ne bazı arkadaşlar kontak kapalıykende çalışıyor diyor.Bazıları şamandıra bozuk diyor aslı nedir bu işin
98 1,4 is otomatik almayı düşünuyorum.herkes 1,6 ies al diyecek ama para buna yetecek sanırım.manuelleri daha pahalı.Ototmatiğin konforu derken en az 1500 tl den baslayan tadilat ve bakım masrafı olabilir dedikleri için tedirgin kaldım.Araç füme 210 bin km de otomatik tüpülü 1,4 is 14000 fiyatı var. Sizin yorumlarınız nelerdir.
Merhaba arkadaşlar

2010 crdi getz arac aldım. 100 / 7,5 lt yakıyor sehirici 250 krş yakıyor yani nasıl kullandıysam beceremedim 100/6 lt yaktırmayı genelde 1,2,3 viteslerde 2500/3000 devir kullanıyorum 4,5 viteslerde 2000/2500 devir arası kullanıyorum.Aracı 1 dk kadar rolantıde ısıstıyorum oyle yola çıkıyorum.Siz hangi aralık da kullanıyorsunuz.Vites değişimlerini hangi devirde yapıyorsunuz.Bu konuda yardımcı olursanız sevinirim.100km /6 lt yakanlara imrenmeye başladım bilgilendirirseniz sevinirim.
Getz 2010 teyp'de usb girişi kablolu sanırım.Giriş bölümü anlayanlar bilir 1394 girişi gibi, okuduğum kadarıyla bir kablosu varmıs ama bende yok 2. el aldığım için nerden tedarik edebilirim yada nasıl bir kablo resim filan koyabilecek bir arkadaş varsa yada kabloyu tarif edebilecek ben bir yerden bulmaya çalışırım.Araştırdım ama net bir şey bulamadım
MERHABA arkadaşlar

2005 tdci fiesta almak istiyorum.Niyetim ocak ayı gibi almak 2 aydır araştırıyorum bu fiestaları hakikaten bayram da 2 bin tl eklediler araçlara bu kadar da olmaz Uzun zamandır araştırıyorum.Corsa dizel mi alayım fiesta mı derken fiesta da karar kıldım.Fakat Fiesta da enjektör pul problemi diye br şey okudum hepsin de varmış sanırım Bu problem arıza kronik problem belli çok sıkıntılı değil halledilir diye onuda sineye çektim kararımı değiştirmedim.

Ama baktım ki enjektör problemleri de çok sık rastalanıyor fiestalarda ne yapacağımı şaşırdım. Sen bir araba yap milyonlarca sat ama enjektör pulu olayını çözüme ulaştırama Üstelik siemens enjektör varmış bu fiestalarda boch car service bile revizyon yapmıyormuş Garanti veremiyorlarmış en iyisi 4 enjektör değiştirmekmiş 2000 ytl yi geçiyor masrafıı bu herkesde olabiliyormu yoksa bana mı denk geldi okuduklarım arasında enjektörden şikayetçi olan çok Ford neden bunda siemens kullandıki arkadaş anlamıyorum.

Alacağımız araba mecburen 90000 binlerde filan yada geçmiş olacak ne yapsam ki corsayamı dönsem Açık söliyeyim Corsa da bebek arabası gibi geliyor bana

Birde bileniniz varsa Fiesta da ford daha sonra bosch kullanmaya başlamış Hangi modelden sonra bosch enjektörler kullanılıyor Ona da açıklık getirebilirsek çok memnun olurum.

Birde aracın mtv si corsa ile aynımı fark varmı geçen 1398 cc olduğu için aynı diye bir şey okudum Forum da bir yerde

Bu konuda düşünceleriniz paylaşırsanız çok sevinirim.Araca ekstra 2-3 bin tl harcıyacak durum değilim
Sony bir dvd camera ile video kaydı yapmıstık fakat vakit yetersizliğinden sonlandırma işlemi yapamadık Şimdi bilgisayarım da tabiki dvd boş olarak gözükuyor bu dvd leri camera olmadan sonlandırma ihtimalim varmı yada dvd içindeki görüntülere nasıl ulaşma imkanım var Şimdiden yardımlarınız için tşk ler
PANASONİC SDR-S50 KÖTÜ GECE ÇEKİMİ
Kamerayı geçen gün aldım büyük bir umutla bayada bununla ilgili yorum filan okumuştum.Malesef bu kadar kötü olcağı hiç aklıma gelmezdi.78x optik zoom etkileyici fakat nerde ne kadar kullanılabilir.Basit bir ev kullanıcısı için .Ürünün başarılı bulduğum tarafı ise tireşim engelleme sistemi sony leri cebinden çıkartır çok başarılı 78x de bana mısın demiyor. Ama gece çekimi dediğiniz de çok fena az ışıklı ortamlarda berbat bir görüntüsü var ne yaptıysam olmadıı beğenemdim Bilgisyara aktardığımda daha ii olacağını düşündüm ama nafile bariz kötü çekiyor Az ışıklı ortamlarda benim cep telefonu bile daha ii video kaydeder.Baktım olacak gibi değil aldığım yere iade ettim iade edinceye kadar bin bir türlü dert almadılar.Onca konuşmadan sonra reyon sorumlusu test edelim dedim ok dedi öle bir güvendiki makineye gittik beraber depoda az ışıkda test ettik.Bilgisayarda görüntüye bir baktık görevli tek kelime edemedi.İstediğiniz ürünü alabilirsiniz beyfendi dedi ama renk attı Bende bir sony aldım olduğu kadar her zaman sony panasoniceden ii dir bunu biliyodum ama gende şansımı deneyim dedim pişman oldum Alacak arkdaşalara tavsşiye evde çekim yapacaksınız tavsye etmiyorum.
Hakkında
Forum İmzası:
P20 lite And 8.0

Kablo net+Kablo tv
Netmaster İnfinity 401
LG LB730V
Honda Civic Es7

Honda Civic 1.4İs
Hyundai Getz 1.5 Crdi
Temel Bilgiler ve İstatistikler
Aktiflik: Şu anda DH'de değil
Son Giriş: 4 ay önce
Son Mesaj Zamanı: 5 yıl
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 91
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 4.264 (Bu ay: 62)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 3 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Motorlu Araçlar Dünyası
Mesajları
İkinci El Referansları
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.