Oyunu bitirdim, sanki el çevirisi gibiydi tekrardan teşekkürler hocam. Sizin sayenizde şu oyunları rahatlıkla oynuyoruz. Önden pazarlık gibi düşünmeyin sakın ama merak ettiğim için soruyorum. Silent Hill F için de Türkçe yama yapmayı düşünüyor musunuz? < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Mafia The Old Country Türkçe Yama (4. sayfa)

-
-
Rica ederiz dostum. Oyun çıkış yaptığı zaman müsait olursak, el atmaya çalışırız.
-
Çeviri çok iyi volkan, baştan sona çeviriyle oynadım bitirdim. Sanki resmi Türkçe oyun, öyle bir güzel olmuş ve sonsuz teşekkürler calypso ekibine.
-
Bugün oyunu satın alınca bir bakayım dedim, Türkçe yama var mı diye ve bu konuya denk geldim. Eline sağlık hocam, henüz oyuna girmedim ama güzel bir çalışma olduğuna eminim.
-
Elinize sağlık, gerçekten Türkçe yama sektörüne çok büyük katkıda bulunuyorsunuz. Çalışmalarınızın ve başarılarınızın devamını dilerim.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-F13586D6B -- 16 Ağustos 2025; 18:9:39 > -
Beğenmene çok sevindim. Mafia yamasında çok uğraştık ama böyle geri dönüşler alınca değdiğini görüyorum. Geri dönüşün için teşekkürler. Rica ederiz
-
Teşekkür ederiz. Umarım yama ve oyun beklentilerini karşılar, güzel vakit geçirirsin. Rica ederiz, iyi oyunlar
-
Çok teşekkür ederiz dostum, böyle düşünmen mutlu etti. Senin de ellerine sağlık, yaptığın çalışmaları görüyorum son zamanlarda, sıkıntılı dosya yapısı olan oyunlara da giriyorsun emeğine sağlık.
-
Asıl ben teşekkür ederim hocam, gerek sizin gerek te ekip olarak (Calypso) çalışmalarınızın yanında benimkiler devede pire :) gerçekten bugüne kadar çıkarttığınız yamalar el çevirisi gibi kaliteliydi. Yani gerçekten emek vardı. Hakkınız ödenmez. Sevgiler
-
quote:
Orijinalden alıntı: Guest-F13586D6BAsıl ben teşekkür ederim hocam, gerek sizin gerek te ekip olarak (Calypso) çalışmalarınızın yanında benimkiler devede pire :) gerçekten bugüne kadar çıkarttığınız yamalar el çevirisi gibi kaliteliydi. Yani gerçekten emek vardı. Hakkınız ödenmez. Sevgiler
Teşekkürler dostum, elimizden geleni yapmaya çalışıyoruz. Emeğin küçüğü büyüğü olmaz ya, sonuçta sende kendi vaktini ayırıp ücretsiz bir şekilde yama paylaşıyorsun. Tekrardan eline emeğine sağlık.
-
Bu tarz çevirilere ilk deepl kullanarak başlanmıştı. Zamanında ooo makine çeviri ne değişmiş demiştim. Şimdi yapay zeka ile çevirmeye başlandı, el çevirisi gibi farkız olduğunu gördüm. Şimdide deepl çeviriyi beğenmiyorum, bizimkide çok buldumcu oldu😅
Demem o ki giderek çeviriler iyileşiyor. Umarım ileride yama yapmaya gerek kalmadan firmalar türkçe dili ekler bizlerde gönül rahatlığı ile oynarız.
Bu yolda duruşunuzu hiç bozmadan, bizlere oyunları kendi dilimizde oynama imkanı sunduğunuz için CALYPSO çeviri ekibine teşekkür eder, başarılarınızın devamını dilerim. Ayağınıza taş değmesin.
-
Teknoloji her geçen gün ilerliyor ve bizde yeniliklere ayak uydurmaya çalışıyoruz. DeepL ilk zamanlarda diğer çevirilere göre oldukça güzeldi ama sonra dediğin gibi yapay zeka bu kadar gelişince çeviri tarafında da daha iyi sonuçlar vermeye başladı. İleride farklı bir şey çıkarsa ona da geçeriz. Umarım dediğin gibi oyunlara direkt Türkçe dil desteği eklenir de, ilk günden hep beraber bizde diğer ülkeler gibi kendi dilimizde oyunları deneyimleriz. Güzel dileklerin için çok teşekkür ederiz.
-
Eline sağlık delikanlı.
-
Rica ederiz, iyi oyunlar
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X