Şimdi Ara

Çok kısa ama öz bir şey yazacağım mühendisler için YTÜ EHM

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
345
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Yapacağınız stajları bulmak için uğraşacaksınız ama %90ı boş geçecek en iyi yerlerde yapsanız dahi. Bir şeyler öğrenmek için long term bulmak lazım. En büyük şirketlerde staj yapsanız bir şey öğrenmeyeceksiniz fakat CV'de iyi duracak. Küçük şirketlerde yapsanız çok şey öğreneceksiniz ama CV'de boş duracak. İçeriden bilgidir

• maalsef ki böyle büyük şirketlde kısa dönem stajlarda sadece gözlem yapılıyor

• aga seni geçen senelerden de görüyordum. bence mühendislik yapılacak iş değil artık türkiyede bu kadar emeğe alınan maaşlar filan değmez. iyi sıralama ile gir. kendini geliştir geliştir onu öğren bunu öğren sonuç özel sektörde sürünmek.

• yardımicinactımhesabı Y kullanıcısına yanıt

ben memnunum şu an emeklerimin karşılığını almaya başladım fakat tabii ki bu bir kumar biraz Allah yürü ya kulum diyecek. ama çok iyi bir sıralamam olsa tıp yazarım düşünmezdim

• hocam siz mezun oldunuz mu?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • mezunspor M kullanıcısına yanıt

son senem hocam

• YTÜ Ehm kullanıcısına yanıt

peki şimdi geriye dönsen tıp mı yazardın yoksa ytü yü yine yazar mıydın ?

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • yardımicinactımhesabı Y kullanıcısına yanıt

Bana tıp gelmiyordu ucundan kaçırıyordum ama iyi dişler geliyordu. Yine mühendislik yazardım sanırım ama ben çünkü seviyorum bu mesleği plaza ortamını

Ehm puanları çok yükseldi hocam be

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • oglum dipten bitcoin almissin begenmiyorsun aq. senin 40k ile girdigin bolum bu sene 10k nin altina dusecek hala agliyorsun be!

• GunsNRoses46 kullanıcısına yanıt

23k ile girdim

• helal reis Basarilarinin devami dilerim. emin ol 5 sene sonra buyuk bir sirkette veya ss te +100k ya calisan bir muhendis olacaksin.

başarılar kral hayatında.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.