Şimdi Ara

İstanbul Başakşehir'de bir cani gördüğü kediyi apartmana götürüp işkence ederek öldürdü. (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
50
Cevap
0
Favori
1.115
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş

Idam değil ibretlik dayak lazım. Merkezlerde dayak kalktıgından beri böyle. Bu suç bence kanun karşısında olmasa bile, ahlaken, çocuk tacizi seviyesindedir. Bundan bir tık üstü çocuk tecavüzü.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Headlong Into Carnage -- 4 Ağustos 2025; 15:41:7 >
  • Headlong Into Carnage kullanıcısına yanıt
    Yok ona katılmıyorum Linç dahada insanı pisikopat yapabilir direk acısız idam böyle insanlar aynı zamanda dayak arsızıda olur Dövsen ağzını patlatsan birdaha vur diyebilir İdam yerinde uygulunursa sağlıklı Uygulanırsa en garanti çözümdür.Canilere canişleşmiş insanlara yapacak birşey yok bu işi Dünyada Uygulayan Ülke kim? ABD onlar yapıyorsa bizde yapıcaz bukadar basit bence.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
    Yemin olsun Kim Bu Mazlum Garip Kediye Yada Kuşa Bu Şekil Davranırsa Davransın
    İt Veya İnsan Akıllı Veya Akılsız Fark Yok Benim İçin.Zalime Merhamet Mazluma Zulümdür.Elimde İmkan Varsa Gücüm Ve Yetkim Varsa Çanına Otu Tıkarım...

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

Dövemez tabi. Ben dediğim gibi kediden çok sahipleri sorunlu. Her yere kedi koymayı hak görüyorlar. Mesela apartmanın yanında iki dükkanda kedi besliyorlar kediler apartmana giriyor paspası parçalamışlar apartmana işemişler kapıcı her gün şikayet ediyor. Kediyi besleyenlerin umrunda değil. 2 parça et atıp biraz sevecek diye başkasının mağduriyetini umursamıyorlar.

• O iste Türkiye'de yaşayanların genellikle görgü kurallarını sallamamasından kaynaklanan bir durum.

Adam öküz kadar kangal köpegini yatak odamın karşısına koymuş sabaha kadar havlatıyordu mesela, bu iti buradan al diyorum, benim gapımın önü burası diyor.

Etkili bir konuşma yaptım sorun çözüldü, it gönderildi. Ancak kökten çözümü, yine de daha kaliteli bir semte taşınarak buldum.

Konuşma içeriği, ahlak edep ve forum kurallarına aykırıdır, sözsel siddet icerir ama başka çözüm yolu olmadığı icin mecbur kaldım, çünkü savcılığa bile sikayet etmistim ama ciddi bir sonuc vermemisti neyse o yüzden de buraya yazamıyoruz.

Daha önce de defalarca kez söyledim zaten bu forumda, hayvanla hiçbir sorunum yok, hayvanları seviyorum, kedi, köpek, kuş, aklına ne gelirse, yılan bile severim egzotik geliyor, ancak bunlarla uğraşan tayfayı sevmiyorum demistim.

@Vanished Man

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Headlong Into Carnage -- 5 Ağustos 2025; 8:37:46 >

Benimde hayvanla sorunum yok ama onları besleyenlerle sorunum var. Apartmanın altında iki tane mekan var dükkanın önünde kedi besliyor kaç kere dedik git karşıya koy orada beslensin. Yok laftan anlamıyorlar. Kedi sevebilirsin ama başkasına dayatmazsın. Kedi apartmana giriyor paspası parçalamış kapıcının evine girmiş o zaten şikayetçi. Bunu besleyenlerin tabi umrunda değil.

Köpek ise tam bela. Apartmana eşeğin biri taşındı 2 tane büyük köpeği var. Köpekler balkona çıkınca havlayıp duruyor kaç kere uyardık. Öyle büyük köpek apartmanda olmaz. Tüm apartman izin verse yandaki ötedeki apartman rahatsız oluyor. Köpeği gezdirmeyip evde tutuyorlar ama köpek besleme merakları var. Dışarıda gezdirilmeyen köpeği ilk kez gördüm. Öyle balkona köpeği koyup bütün gün insanları rahatsız eden eşek çok var.

• Vanished Man V kullanıcısına yanıt

Iti evin içine pis diye sokmayıp, balkonda besleyen hırtlar var. Yani öyle bazen balkona koymuyor, tamamen balkonda besliyor ya da bahçeye kulübeye koyuyor falan. Denk gelirsen cinnetlik durum gerçekten. Hırbo olmayan yerlerde evler çok pahalı zaten, yerine göre 4 ev parasına 1 ev satın alabilirsin ama oralarda bile bunun olmayacağının garantisi yok. Şu an oturduğum apartman dairesi böyle elit bir muhitte ama belki burada bile olabilir...

Ben şahsen, yılın birkaç ayını hiç insan olmayan ama sadece elektrik, su olan bir yerde geçirmek istiyorum ve bunun için öyle bir ev istiyorum. Benim şimdi Korkuteli denen yerde buna benzer müstakil evim var ama o bile tam anlamıyla izole değil, biraz uzak olsa da başka evler var. Ben tam izole istiyorum ama imar olmayan yerde elektrik, su zaten olmuyor; elektrik, su olan imarlı yerde de çevrede bir şekilde evler olabiliyor. Tam anlamıyla diyelim 500 metre - 1 km boyunca herhangi bir yapı olmayacak.

Böyle bir yerde huzurlu olursun gerçekten

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Headlong Into Carnage -- 5 Ağustos 2025; 16:15:18 >

O istediğin yer olmayacak kusura bakma. 1-2 dönüm arsa olsa hadi diyelim ev yaptın. Hadi elektrik su çektirdin. Sen evi yapınca yanına mutlaka gelip ev yaparlar. Bir bakmışın birkaç senede orası mahalle olmuş. Anca 20 dönüm yer olsa istediğin hayatı yaşarsın. Yoksa her türlü başkasının gürültüsünü çekeceksin.

Balkonda köpek besleyen ise dövülecek adamdır. Köpek bütün gün balkonda yoldan geçene, kediye köpeğe havlayıp duruyor. Bu gürültüyü çekip aylarca sabredip sonra o evde kim varsa öldüren komşuya bile birşey diyemem. Çünkü çekilir bir çile değil. Böyle cinayetlerde oluyor.

• Vanished Man V kullanıcısına yanıt

Fakat isin ilginc yanı, bu ceomar ve oraya bağladığı ite, benden başka laf söyleyen kimsenin olmadığını öne sürüyordu. Adam diyor ki, "senden başka kimse rahatsız olmuyor"

Gerçekten böyle mi acaba diye düşündüm, çünkü böyle olması mümkün değil, it gerçekten çok yüksek sesle ve geceleri sürekli havlıyor, birkaç kisiye sordum, bir kisi dedi ki, "gece çocuklar rahatsız oluyor diye görüştük, bir şey çıkmadı" dedi.

Bak düşün ki, etrafta 3 tane daha apartman var, herif iti aylarca o sekil barındırabiliyor, yani çok değil, birkaç kisi bir araya gelseler, o it saniyesinde gider ama korkudan ses edemiyorlar, ben isteseydim, iti ekarte ederdim ama kolay yolu seçmedim çünkü hayvanları seviyorum

adam z0rbalıkla etrafını sindirmis özetle. yani bir z0rbayı sadece başka bir z0rba pes ettirebiliyor gerçekten. yani başka bir z0rba görünce sopasını saklıyor.

Nasıl bir ülkede yaşadığımızı görüyoruz iste.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Headlong Into Carnage -- 6 Ağustos 2025; 6:50:0 >

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.