< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Battlefield 6 Türkiye'de ön siparişe açıldı: İşte fiyatlar (3. sayfa)

-
-
Ukrayna vpn le 1700 tlye alanlar var ea app ten.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Eline sağlık birader gerçekten rahatladım okuyunca, resmen iç sesim olmuşsun.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
BF'lerin ilk halinde kritik bug'lar ve denge sorunları olur. İlk birkaç ayda onlar düzeltilir. Ayrıca harita sayısı az olur. O da anca ikinci DLC'de yeterli seviyeye gelir.
Oyunun indirime girmesi de çok sürmez. Bir süre sonra ciddi düşük rakamlara alınabilir.
Yani fiyatları yüksek bulan arkadaşlar, oyunu birkaç ay sonra indirimli ve hatasız haliyle alabilir. Veya 1 yıl sonra iyice tamamlanmış halini oynayabilir.
Bir de, PS5 Pro sürümü seneye PSSR 2 desteği alır. Konsolda oynayanlar için, o da bekleme motivasyonu olabilir.
Bu oynanış videosuna gerçekten inanan var mı? Hiçbir bf oyununda bu kadar kolay ölen karakter ya da patlayan araç görmedim.
-
BF serisine o kadar küsüm ki en iyi bf serisi sayılabilecek bf1 i bile satın almamıştım. 2042 yi bedava bile oynamadım oyun komple çıkmadan arkadaş grubunda alalım da deseler almam. Tavsiyem sizlerin de almaması üzerine DLC ile anca toparlanıyor bu seri oda 1 yılı buluyor atın steam e 70 doları dursun öyle düzelince 30 dolara alırsınız oyunu.
-
Cuk oturmuş Codcu kafaya
bf3 ten devam
-
Ağzına sağlık hocam
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Epic ' den almak daha mantıklı heralde hem daha ucuz hem de %20 de rewards veriyor
-
Battlefield 6 ps5'te klavye mouse destekliyor mu bilgisi olan varmıdır.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X