Yükseköğretim İstihdam Göstergeleri, 2023 Lisans mezunlarının bölümlere göre aylık ortalama kazanç grupları, 2022-2023 Hukuk: Orta Yönetim Bilişim Sistemleri: Yüksek Ortalama kazancta bir YBS mezunu ortalama bir Hukuk mezununa kıyasla daha çok kazanıyor. Not: Okuyacaginiz bolumu ciddi sekilde arastirin ve kendiniz icin en dogru karari verin. |
YUKSEKOGRETIM ISTIHDAM G. RAPORU- YBS VS HUKUK- YBS ONDE!!

-
-
ben 2023 senesini soyluyorum zaten ne ziyasi, algi yapma bos bos trol. bak sag tarafta ybsye yuksek yuksek hukuk ise yuksekten ortaya dusmus dogal olarak, yani benim soylediklerim tamamen dogru, trollemek ise yaramayacak eglenceli de degil.
-
ne maasi ne bordrosu MIS mezununu sabit gelirli memurmu saniyorsun sen yahu ozel sektor falan duydun mu sen hic yurt disinda 4bin eurilar 5 bin dolarla gayet ortalama sekilde kazaniliyor koyunden cik oyle gel bide yan hesaplar aciyorlar bunun icin hahaha bilisim okuyacaktin hata ettin ceng seng ybs ctis kurtarirdi seni ama son pismanlik fayda etmez sen burda yan hesaplarinla trole devam et, bilisim okuyan her daim kurtaracak pacayi sende aciktan okuma pesine duseceksin boyle..
-
- Maaş bordron olduğunu söylemiştin.
- 5 bin dolara wendys kasiyeri mi oldun?
- Bu eğer benim yan hesabımsa ana hesabım hangisi?
- Köyüm gayet güzeldir, seni de Kütahya Tepeciğe beklerim.
-
muhatap oldugumuz tiplere bak tum ciddiyetinle bu 4 maddeyi yazmis olamazsin ya... sen devam tepelerde yasamaya
-
Evet, kolay.
Walmart kasiyerleri ve Uber şoförleri aylık ortalama 5 bin dolar kazanıyor.
-
bu devirde techden yuru parayi kir lami cimi yok.
-
sözel ctis = yebese
-
Sorularıma cevap versene
Maaş bordron nerede?
Master diplomaların nerede?
5 bin dolara wendys kasiyeri mi oldun?
Bu hesap eğer benim yan hesabımsa ana hesabım hangisi?
Silikon Vadisinde çalışan bir adam burada anti profesyonel bir şekilde konu spamlar mı sanıyorsun?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jamser -- 19 Temmuz 2025; 12:22:3 >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X