Şimdi Ara

ODTU YBS, ITU YBS, HACETTEPE YBS SIMDI DEGILSE NE ZAMAN?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
206
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 2025 Senesinde Bu 3 okulda ybs olmamasi kabul edilemez, 3unden 1inden bir atilim bekliyoruz, pasi verdim soyle guzel bir cevap yazin da senlensin forumODTU YBS, ITU YBS, HACETTEPE YBS SIMDI DEGILSE NE ZAMAN? ODTU YBS, ITU YBS, HACETTEPE YBS SIMDI DEGILSE NE ZAMAN? 

• bim, şok ve a101'de yeterince kasiyer var.

• Kampüste alabildiğince bölüm var dahasını istemez teşekkürler

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • endustriyellesmeye bu kadar karsi troller gormedim ben cidden yazik... MIS olmayan uni mi olur 2025 yilinda..

• emektar91 kullanıcısına yanıt
    MIS dediğin şey bizim bir bölüm seçmelisi 😏
    Ama o kadar çok ybs övdün ki alacak hevesim varsa da o da kaçtı 😒

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Leopard76 kullanıcısına yanıt

hmm demek oyle vay be leopard demek MIS dersi aliyorsun   yahu ybsyi okadar bilip dersini almak istemiyorsun ha bence sen sunu de en iyisi ybs dersini verecek kapasite sonucta herkeste olmayabilir    tavsiye dersi al en azindan is verenlere soylersin ybs ile baglantini ordan sivisirsin belki, ben insanlara yardim ederken 10 15 yil ilerden gelerek soyluyorum bunlari bilisim cok cok onemli gencler unutmayin bu dediklerim hep sizin iyiliginiz icin.

• Leopard76 kullanıcısına yanıt

sakın alma sözel iğrenç bir ders, bize zorunluydu A aldım ama hayattan soğuttu beni.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    ODTÜ İşletme vs BOUN YBS
    5 yıl önce açıldı
    ODTU kimya müh yazılır mı?
    2 yıl önce açıldı
    BOUN MIS FAKULTE OLDU
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

aynen kanka kapasite yok.

ps: kırmızı kısım benim aldığım not

ODTU YBS, ITU YBS, HACETTEPE YBS SIMDI DEGILSE NE ZAMAN?
  • bak saygimi kazandin burda Bilgi sistemlerinin temelleri, dogrudan MIS olmasada sonucta direkt related bir course ve sen cana gore epey iyi gecmissin MIS okumamis halin buysa birde MIS okuyabilsen neler yapardin dusunemiyorum. ben burda yirtindim siz bi yere gelebilin diye de neyse bakalim halen bi seyler yapma sansiniz var, inaniyorum size.

yok dayıcım ben faang'da software engineer olcam 

• orda beles kahve makinesi de var diyolla enjoy man :)

evimde de espresso makinesi var köyde yaşamıoz dayı 

• ODTU YBS, ITU YBS, HACETTEPE YBS SIMDI DEGILSE NE ZAMAN?  iyi bari senin burda bikac arkadas var biliyosn tesla muhabbeti dondurmustuk baya icerlemislerdi bana, umarim hayallerinize ulasirsiniz hepiniz ne diyelim

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.