< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
Mercedes, yeni CLA'ya yönelik yüksek talep karşısında üretimi artırıyor (2. sayfa)

-
-
Tamam arkadaş imkanlar daha uygun ama 60k da çerez parası değil artık
-
Maalesef işler senin düşündüğün gibi olmuyor 2 vitesle tüketim sorununu çözen mühendis kafan 3, 4, 5, vitesleri hayal edemiyor mu?
Alemsiniz vallahi...
-
Makyajını beğenmedim kesinlikle çok yapay duruyor
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
...
Parası olana
schusslang vardır. yani sonunda 20 000 euro daha ödetirler. birşeyi tam olarak yazınız.
-
Schlussrate yoktu. Olan finans modelinde taksitleri neredeyse yarı yarıya düşüyordu. 49. Ay 15 küsür bir ödeme yapıyordu. Almak istedikten sonra, sundukları seçenek çok.
-
15 ödüyor. 60k euro demiştin sanırım.
geriye 45k kalıyor. 4 senelik mi? faizden ortalama 5000 euro ekliyorsun.
50k yapıyor.
50k 4 seneye böldüğünde aylık 1.050 euro yapıyor eğer schullrate yoksa. bu arkadaşın baya baya iyi kazanıyor olmalı ve kira ödemiyor olmalı.
Ama almanya'da asgari ücret 1400 euro.
bu rakamı artık eskisi gibi %10luk kesim değil %15lik kesim alıyor. 2000 euro altı kazanan da muhtemelen %50 civarıdır.
-
ama "almanya bizi kıskanıyor" demişti, kendisine "ben ekonomistim" diyen bir adam.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mahmut_emmi -- 9 Temmuz 2025; 8:46:32 > -
Gayet güzel araç
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X