|
Mercedes, yeni CLA'ya yönelik yüksek talep karşısında üretimi artırıyor

-
-
Bu çift kavramayı icat edenin...
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Elektriklisi çift vites ile geliyor ve otoban kullanan yüksek hızla seyahat edenler için ciddi enerji tasarrufu sağlayacağı söyleniyor.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Millette deli gibi para var desene .
-
Tasarımı güzel ama çok da değişmemiş.
Mavi renk tonuna bayıldım.
-
Elektrikte kullanacağı şanzıman uzun yolda tasarruf sağlarsa elektrikli otomobillerde devrim olur
Bir arkadaşımın almanyada araba alma sürecine şait oldum. Sıfır 80k euro rs5'i audi bayiden 15k euro peşinat, kalanı 48 ay %4,99 la aldı. Oturup ağlayacaktım. Bu araçta şu an en yüksek motor ve dolu kasa 60k euro ediyor. Onlar için inanın bir şey değil. Çerez parası.
olması gereken buydu zaten ,çünkü elektriklide hız artınca tüketim sadece rüzgar direncinden artmıyor asıl yüksek devirden dolayı artıyor , zaten tork yüksek ve en düşük devirde bile var 2 vites yeterde artar
Ayrıca bu elektrikli CLA çok tutar küçük araca neredeyse uzun menzil Togg kadar 85kw batarya koymuşlar , üstelik 2 vites şanzıman da olacak , sanırım NMC batarya kullanacak ,araç küçük boyutlarda bagajıda var ,tipide güzel siparişe yetişememeleri normal
-
Yaşadığımız rezil hayatı anlattığınız için teşekkürler hocam
çok değişmemişmi değişmeyen şey nedir
Parası olanın şakası olmaz.
%4,99 aylık değil sizi şaşırtmasın. Türkiyedeki %0,4 faizin karşılığı. Köleyiz hepimiz.
Buna ağlıyorsanız…
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Hala tekerlekleri var :)
-
Türkiye fiyatı hala açıklanmadı. Sonbaharda gelecek sanırım.
-
mercedes sahibi olarak şu aracı bir tek ben beğenmedim herhalde ya.
tamam teknolojik vs ama ya kardeşim araç önden yumurtaya benziyor. hangi kör tasarımcı o öndeki ledi öyle uzatmayı düşündü acaba? berbat duruyor bence ya. şu anki nesildeki gibi daha düz ve agresif bir ön tasarım olsaydı çok güzel olurdu.
içerisi desen berlin duvarı. euro truck oynuyoruz sanki dümdüz duvar gibi konsolu da hiç beğenmedim. şu anki FL CLA zirve hala bence.
-
Mercedes doğru yolu buldu sonunda.
-
quote:
Orijinalden alıntı: falterubbixmercedes sahibi olarak şu aracı bir tek ben beğenmedim herhalde ya.
tamam teknolojik vs ama ya kardeşim araç önden yumurtaya benziyor. hangi kör tasarımcı o öndeki ledi öyle uzatmayı düşündü acaba? berbat duruyor bence ya. şu anki nesildeki gibi daha düz ve agresif bir ön tasarım olsaydı çok güzel olurdu.
içerisi desen berlin duvarı. euro truck oynuyoruz sanki dümdüz duvar gibi konsolu da hiç beğenmedim. şu anki FL CLA zirve hala bence.
Araç görsel tasarımı çok daha iyi olabilirmiş. Ama teknik kısmına bakınca 792km menzil, 210km/s maks hız, frunk, mb.os, google haritalar altyapısı kullanan navigasyon, chatgpt, gemini ve copilot altyapısı kullanan sesli asistan... Albenisi buradan geliyor aslında. Tasarımı da kötü değil, ama güncel hatta eski seriler daha agresif görünümlüyken bu aracı bilmeyen birinin buna CLA demesi zor. Ama aynı durumu EQE ve EQS'te de yaşadık. Her iki araç da normalde makam aracı gibi dururken elektriklileri oyuncak gibi.
Keşke tasarımı daha agresif olsaymış ama yine de fiyat konusunda süpriz yapmazsa düşünebilirim...
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CWaRRioR -- 7 Temmuz 2025; 17:12:4 >
-
Cla alınmaz, tasarım da çöp
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Yaşadığımız rezil hayatı anlattığınız için teşekkürler hocam
|
Bir arkadaşımın almanyada araba alma sürecine şait oldum. Sıfır 80k euro rs5'i audi bayiden 15k euro peşinat, kalanı 48 ay %4,99 la aldı. Oturup ağlayacaktım. Bu araçta şu an en yüksek motor ve dolu kasa 60k euro ediyor. Onlar için inanın bir şey değil. Çerez parası.
|
Bu çift kavramayı icat edenin...
|
%4,99 aylık değil sizi şaşırtmasın. Türkiyedeki %0,4 faizin karşılığı. Köleyiz hepimiz.
|
Benzer içerikler
- google maps radar
- mi box kumanda uygulaması
- discord botları
- whatsapp durum süresi ayarlama
- exxen üyelik iptali
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X