|
Samsung'un üçe katlanır telefonunun tasarımı ortaya çıktı: Önümüzdeki hafta tanıtılabilir

-
-
Samsung 4'e katlanan telefon çalışmalarına başladı!
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Bu telefon bizi 3e katlar. 3ün 1i fiyatına verseler yine alamayız oyna devam
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hyksl -- 4 Temmuz 2025; 3:14:56 >
Forum anasayfa haberlerinde her gün Samsung'un katlanır telefonuyla ilgili haber yapılıyor!
-
Fiyat 150 bin olur.
-
Bu fiyata alan keriz çıkar yine
Çıktıktan 6 ay sonra %40 değer kaybeder o zaman alınır.
-
Kurtulmak isteyen birinden rahat temizi yarı fiyatına belki daha ucuzuna alınır 2. el.
-
Hayır, sıfır fiyatları zaten o kadar düşüyor. Samsung telefonları çok hızlı değer kaybediyor.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sniper23 -- 4 Temmuz 2025; 20:56:8 > -
Yarı yarıya düşmez hocam. 80 - 90 civarı olan Fold 6 hala 70 civarı, 40 - 50 olmadı daha. Keşke dediğiniz kadar düşse 0'ı. 😃
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sis651 -- 4 Temmuz 2025; 23:8:9 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Yurtdışından bahsediyorum. S23 Ultra 840$'dan aldım sonra 750$ oldu gerçi. 1299$ çıkış fiyatı vardı, sıfır Amazon garantili. Şuan 256 gb S25 Ultra 862$ fiyatlı Amazon garantili.
Z fold 6, 1000$'a kadar düşmüştü şimdi stoklar bitince fiyatları fırladı.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sniper23 -- 5 Temmuz 2025; 11:24:13 > -
Keşke burada da o kadar düşse fiyatlar ya. Ama IMEI derdi olmayacak için 35 - 40 civarına temiz bulunuyor da zaten.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
13'e de katlasanız sizden bir |3OK olmaz bunu bu yıl anladım
-
Yeni nesil 8'e katlanan telefonlar yolda!
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X