Şimdi Ara

10.000-15.000 ₺ aralığında tablet önerisi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
275
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhabalar, okulda ders çalışırken, oyun oynarken ve çizim yaparken kullanabileceğim bir tablet arıyorum. Aklımda samsung s9 f+ ve ipad a16 var. 13 inch taşımam zor olacağı için düşünmüyorum. Özelliklerinden çok anlamadığım için yardımcı olursanız çok sevinirim.

• sujoboj S kullanıcısına yanıt
    Merhabalar,

Bütçe belirtebilir misiniz ona göre önerebilirim?

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • honor tab 10 iyi seçenek. klavyeli kılıf ve kalem de hediye şu an

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Xiaomi Pad 7 vatanda 14 bin + focus pen mağazada 2500 tl toplam 16.500e mal edilebilir. Bu fiyat bandında diğer tabletlerden artıları;

+Alınabilecek en iyi ips ekran (144hz, 800nit, 344ppi)

+4 android güncelleme sözü

+Honor pad 9-10 vb. kalemli klavyeli modellerden daha iyi işlemci. V9 gibi sadece kalemle gelen tablet için ise benzer performans

+45w şarj

+Benim için en önemlilerinden biri 3.1 usbc. Yani harici monitöre görüntü alabilirsiniz, dosya transferi de daha hızlı olur. Samsung Fe serislerinde honorlarda vs. 2.0.

-Ekranı 11.2 yani honor pad 9-10 gibi tabletlerdendaha küçük

-Focus pen karaborsa, çok bulunmuyor. Xiaomi mağazası gezmek lazım

Klavye önemsizse honor pad v9 da iyi bir seçenek. Klavyede magic klavye çakması bir alternatif piyasada olmadığı için focus keyboard ile daha da güzel bir set olabiliyor xiaomi.

Bunun dışında ipad 11 tavsiye etmem, lamine cam olmadığı için not aldığında kalemle ekran arasında cam olması rahatsız edebilir. 60 hz olmasını falan saymıyorum bile. Yazılım, yazılım desteği ve ikinci el piyasası tabi ipadin daha iyi olur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi EmuRu -- 2 Ağustos 2025; 15:39:20 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    MAX 27.000 TL ARAÇ TAVSİYESİ
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.