Şimdi Ara

NETSPEED ÇÖKTÜMÜ

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
423
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Netspeed kullanıyorum İnternet hız testi yapmak için bile zor girdim 0,1 hız var şuan googleye bile zor giriyor, Uygulama açılmıyor, müşteri hizmetleri, Teknik destek hepsi meşgul ulaşamıyorum. Konuyla ilgili bilgisi olan varmı?

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

• Duyuru: Siber Saldırı Hakkında Bilgilendirme

Netspeed olarak her gün çeşitli siber tehditlerle mücadele ediyoruz. Ancak bu kez, sistemlerimize yönelik organize ve büyük çaplı bir siber saldırı ile karşı karşıyayız.

Bu olağanüstü durum, yalnızca internet erişimi ve sistem performansında geçici yavaşlamalara neden olmakta olup, müşteri verileriniz tamamen güvendedir.

Alanında uzman teknik ekiplerimiz, saldırının etkilerini en aza indirmek ve hizmetlerimizi en kısa sürede normale döndürmek için aralıksız çalışmaktadır.

Göstermiş olduğunuz anlayış ve sabrınız için teşekkür ederiz.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Hiç umudum olmadan bir şey denemek istedim ve sonucu görünce çok şaşırdım arkadaşlar. Bu kesintilerin sebebi iss değiştirmemizi istedikleri için olabilir. Türk telekom bu kısıtlamaları ve yavaşlatmaları yaparak bizleri bezdirmeye çalışıyor diye düşünmeye başladım. Normalde donanımhaber dahi açılmıyor ve internet hızı yok denecek kadar az fakat goodbyedpi kullandığımda birden tüm siteler açılır duruma geldi ve hızım normale döndü.

NETSPEED ÇÖKTÜMÜ
  • Benim bağlantı sorunum çözüldü

NETSPEED ÇÖKTÜMÜdonanımhaber forum
    "Netspeed Genel Kesinti ve Erişim Sorunu - Müşteri Hizmetleri, Web Sitesi ve Uygulama Kapalı"
    https://forum.donanimhaber.com/mesaj/yonlen/161615569
  • Hergün böyleyiz artık akşam saatlerinde internet yok. Gündüz sürekli kopmalar yaşıyoruz.

NETSPEED ÇÖKTÜMÜ

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi laumexs -- 7 Temmuz 2025; 15:53:43 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • sabah yoktu internet, şimdi yine yok. telefonu açan yok.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    TÜRKCELL SÜPERBOX yardım !!
    2 yıl önce açıldı
    Süperonline VDSL mi Kablonet mi
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.