Şimdi Ara

TT Faturasız’a gelen herkese 3 aylık 50GB,Selfy’lilere 6 Aylık 100 GB ÜCRETSİZ(Numara Taşıma DAHİL) (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Braggart , Braggart Daha Az
2 Kayıtlı Üye (1 Mobil) ve 1 Misafir - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
146
Cevap
20
Favori
8.291
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Türk Telekom dan git gel yapıp hediyeyi alabilen var mı acaba? Ona göre Teknosacell den Vodafone gidip geri geleceğim

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Neil Patrick Harris

Oldu mu
    Geçmedim hocam daha

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Vodafone faturalı hattım var. 15 Ağustos taahhüt bitiyor. Bunu online olarak ttkom a taşıyacağım. Selfy için önce hattı faturasıza online olarak taşıyacağım. Sonra selfy için uygun TC ile SMS atacağım değil mi? Online olarak işlem sırası nasıl olmalı?

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Bugün itibari ile Vodafone faturalı dan Türk Telekom selfy ye geçişim tamamlandı. İlgili SMS leri attıktan sonra kampanya kazanımları sorunsuz yüklendi. Geçmek isteyenler geçebilir.

• Ne zamana kadar geçerli acaba Turkcell hattım 58 gün var taahhüt bitimine geçiş ne zaman yapsam dedim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kampanya devam ederse 40 gün sonra taahütü biten Turkcell numarası taşıcam. Birkaç ay kullanırım. Eğer halen devam ederse Turkcell tüm yedek hatlarımla Türk Telekom'a gelebilirim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sene2025 -- 30 Temmuz 2025; 21:29:41 >
  • Kuantax K kullanıcısına yanıt
    Yeni faturasiz hatta kac para verdiniz. Bimcell 599 lira 3 ay 50 gb. veriyor.

• KoşanBalık kullanıcısına yanıt

Paketten faydalanacak numaranın, Türk Telekom mobil tarifelerine tekrar taşındığı tarih ile Türk Telekom mobil tarifelerinden taşındığı tarih arasında en az 90 gün geçmiş olmalıdır.

• Türktelekoma gittim, Vodafone faturalı hattımı, faturasıza taşımadılar yada taşıyamadılar. Sistem kabul etmiyor dediler. Doğru mu bilmiyorum

• merhaba27 M kullanıcısına yanıt
    Sistem kabul etmiyor diye bir şey yok kasıtlı duruyor.

• Sene2025 S kullanıcısına yanıt
    Muhtemelen kasıtlı yapıyorlar

E burası Türkiye. İnsanın insanı aldattığı hile hurdanın tavan yaptığı coğrafya.

• Sene2025 S kullanıcısına yanıt
    3-4 yere gittim kimisi simkart yok, kimisi sistem yok, kimisi de sistem izin vermiyor dedi.

• İnternet üzerinden faturasız telekom'a başvuralamıyormu? Turkcell edevlet onayı ile kurye faturasız hattımı kapıma kadar getirdi?

Internetten online basvurun, faturasız diye bayiler para kazanamayınca işimizi görmüyorlar

• curky C kullanıcısına yanıt
    Yeni hat alırsan , getiriyorlar. Diğer menüyü görmedim

• JohnBagcy J kullanıcısına yanıt

geçen hafta faturasız hattımı internet üzerinden taşıdım sorunsuz geldi. E devlet onayı olmadığından videolu kayıt alınıyor. Dijital kurye getiriyor.

• Birkanbey kullanıcısına yanıt
    Yarın geçiyorum Turkcell e. Kampanya bitmezse 90 güne dönerim :)

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • veysim47 V kullanıcısına yanıt
    selfy nasıl olunuyor

• 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.