Şimdi Ara

22 yaşında Boğaziçi işletmeye başlamak

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
127
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 22 yaşında Boğaziçi'nde işletme okunur mu? Şu anda Adana Alparslan Türkeş Bilim Ve Teknoloji Üniversitesi'nde yazılım mühendisliği okuyorum. Eğer üniversite değiştirirsem tahminen 27-28 yaşlarımda mezun olmuş olacağım ve bu bana gecikmişlik hissi veriyor. Sizce iş bulmam ve iş hayatında yükselmem zorlaşır mı? Çok kararsızım yorumlarınızı bekliyorum.

• candiyebirisiamaaziz C kullanıcısına yanıt
    Eğer yazılım mühendisliği bitmişse üstüne iyi gider ama bitmemişse düşünmek lazım şimdiyi değil şimdi sene 2025 çıkışın olacak minimum 2029 2030 .

Acaba 2030da boğaziçi işletme mezunu olunca ne bekliyorsun veya okuldan beklentin gececek 4 5 seneden beklentin maddi manevi durumun önemli.
    Burda ne desek yalan olur.

Sadece doğru soruları sormana yardımcı olabilirim

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • rayli82 kullanıcısına yanıt

hocam bu sene yerleştim üniye yani hazırlığım. sınava seneye gireceğim ve kazanacağımdan da eminim. arada 2 yıl bi fark olacak ama burda cidden yapamıyorum ve artıları eksileriyle düşününce bana çok mantıklı geliyor ama işte bir kuşku da içimi yiyip kemiriyor. cevabınız için teşekkür ederim bu arada :)

• İş bulamazsın, boun boş üniversite fazla abartılıyor. He senininkin de ismi fail.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    22 yaşında üni başlamak
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.