Merhaba, main hesabımı satıyorum. içinde 175$ bakiyemde var alıcının ihtiyacına göre bakiye böyle satılabilir veya sıfırlanabilir. oyun listesine gelecek olursak 3643 oyunu tek tek yazamayacağım için profilim herkese açıktır, genel olarak AAA oyunlardan ziyade basit eğlence oyunları koleksiyon yaptığımı belirtiyim ve oyunların %95'ini steam mağazadan satın aldım. yoğun olarak pubg ve rust'ta trade edilemeyen çok eşya var, csde madalya koleksiyonları mevcut ayrıca 7 tane csde depo eşyası var (envanter genişletme kasası) kasalar dışarıdan görüntülenmez. hesapta biraz puan (57k) ve cüzdan bakiyesi (175$) var,
hesabımı uyguna bırakmayı planlıyorum ve emsal ilanları inceliyorum fiyat belirlemeye çalışıyorum ciddi alıcıysanız tekliflerinizi özelden iletin konuşuruz. veya tel 536-397-29-87 discord: gameover5871
tüm bilgilerini değiştirip kullanabilirsiniz ve bir sorun yaşama ihtimaliniz yok. donanımhaber profilimi ve referanslarımı inceleyebilirsiniz.
hiç bir oyunda kısıtlaması veya engellemesi yoktur. puan dükkanında extra vitrinler açıldı ve son seviyeye yükseltildi bu sayede hesabı a'dan z'ye tekrardan dizayn edebilir tamamen kişiselleştirebilirsiniz, steam envanterinde hazır profiller & avatar paketleri vs. bir çok içerik var herkese açık envanterimi ve profilimi incelemekten çekinmeyin.
bazı aklıma gelen şeyleri buraya ekliyorum;
faceit hesabı yoktur, yani daha önce hiç kullanmadım bile, bu sebeple siz oluşturacaksınız.
Valve Pack satın alındı tüm valve oyunları var, ayrıca Deadlock isimli bir valve oyununa da erişimi var ve online oynanıyor aktif (moba)
Rust'ta vs. dlcleri var, long darkda full paket
koleksiyon yaptığım anime & hentai türünde 700 800 civarı oyun var, bazı seriler complete pack.
herşeyini yazamayacağım kadar çok şey var genel olarak hesaba bakmanız daha doğru olacaktır, soru cevap için çekinmeyin.
takas isterseniz pc veya laptop olabilir, CS2 eşyaları olabilir

Sistem Notu : Bu ilan ikinci el kuralları dahilinde yoruma açıktır.