|
Bildirim
24gb ram, sd8 elite işlemci ama Pubg mobile, genshin oynamaya devam Edit: Bir tane cevap gelmiş ve bazılarımızın bir şeylerin ne anlama geldiği konusunda yeterli bilgi sahibi olmadığını görüyorum. Cidden, emülatör ve "official release" arasındaki farkın ne demek olduğu her defasında açıklanmalı mı? Lütfen ikisini birbiri ile karıştırmayınız. Gece ile gündüz kadar farklı şeyler bahsi geçen bu iki durum. |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi crashris -- 4 Haziran 2025; 01:32:00 > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tobepeople -- 4 Haziran 2025; 1:42:32 > < Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
24gb ram, sd8 elite işlemci ama Pubg mobile, genshin oynamaya devam Edit: Bir tane cevap gelmiş ve bazılarımızın bir şeylerin ne anlama geldiği konusunda yeterli bilgi sahibi olmadığını görüyorum. Cidden, emülatör ve "official release" arasındaki farkın ne demek olduğu her defasında açıklanmalı mı? Lütfen ikisini birbiri ile karıştırmayınız. Gece ile gündüz kadar farklı şeyler bahsi geçen bu iki durum. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Weirdusername -- 4 Haziran 2025; 15:30:36 > |
Şu yazdıkların hem zaman hem de kelime israfı. iOS asla Android kadar geniş yelpazede oyun sunamaz. Emülatör desteği yok çünkü. Bugün Red Magic 10 Pro ile binlerce PC ve Konsol oyununu telefonumdan oynayabiliyorum. En son Ryse Son of Rome 60fps'de oynadım. GTA V, Street Fighter V, Tekken 7, Watchdogs 2, FIFA 2021, Dirt 4, Dirt Rally 2.0, NFS Run, NFS Rivals, GTA IV... Saymakla bitmez. Akşam da Assassin's Creed Origins'i deneyeceğim. Kim ne yapsın iOS'un 30 fps sözde AAA oyuncuklarını. Edit: Official Release 30 fps oyunla 60fps emülatör oyunları tabiki bir tutmuyorum. iOS'un 30fps Official oyunlarının çöp olduğunu zaten yazmak istemedim. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jAnTi_YT -- 4 Haziran 2025; 16:4:17 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
|
9 inç tablet saçma geliyor zaten telefonlar olmuş 7 inç. tablet dediğin min 11 inçten başlamalı artık. ekran gövde oranlarının iyileşmesiyle 12-14 inç tabletler o kadar büyük olmamaya başlayacak yakında |
Bu gün satışa çıktı ama sitelerinde taksit yok, toksa çok güzel, ideal boyda bir tablet olmuş.. en azından 3 taksit olsaydı :( |