Ben iPad os 26 da deneyimliyorum cihazda bazı uygulamalards aşırı pil tüketimi ve ısı var arada takılıyor android gibi < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
iOS 26 | ANA KONU | Beta 7 (64. sayfa)

-
-
İndeskleme bitti mi kaç gün oldu yükleyeli
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
hangi ipad hocam?
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
İPad 11 Pro son nesil m4 işlemci İPadOS 26 yükledim şarj beklemede ise çok yiyor çoğu zaman mesela instagram da ısınıyor aniden sonra geçiyor beta 6 dayım
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
ios 26 da whatsapp tan resim gönderirken uygulamayı arka plana atınca göndermeye devam ediyor mu ? bu özellik geldi mi bu güncellemeyle merak ettim sadece
WhatsApp TestFlighttaki son beta
-
11 inç modelde pencerelendirme özelliği nasıl çalışıyor hocam? kullanışlı mı
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
-
Yabancı bir hatunla konuşturuyor :)) otomatik sekreter giriyor devreye. En son yabancı konuşuyordu
beta 7 yarın gelir mi?
İstediğiniz boyuta ayarlanabiliyor çekiştir süründür her boyuta oluyor çok rahat mesela iPhone ekranı boyutunda müzik uygulamasını küçültüyorum iki boyutlu pencere ile de Safari ve youtube açıyorum dadından yenmiyor
ipadi harbiden çok iyi yapmışlar ama iphone a yıllardır işe yarar bişi getirmiyorlar. yıl 2025 hala ekran bölme yok iphone da. o kadar güçlü çipseti var bu telefonların ama split screen yapamıyor. zamanında jailbreak ile yapılıyordu artık jailbreak de yok.
İPad OS 26 daha güzel bilmiyorum İOS 26 da pek birşey yok
bu çok iyi duruyor
-
Son aramalarda wp aramaları kaldırılmış mı sadece bende mi öyle?
Isınma iOS 18 e göre bariz ciddi hissediliyor .. Pil konusunda sanki biraz daha oturdu yazılım ama ortalama %10 daha fazla tüketiyor günlük kullanımımda diyebilirim .. Hatta düşündüm de net %10 daha fazla tüketiyor.
-
Kapasitem %95 1 saatte %3 kayıp veriyor, sosyal medya kullanım ile mobil veri. İos26 beta6
Bekleme modunda ve günlük kullanırken iOS 18den biraz daha fazla pil tükettiği aşikar. Ancak bu zamanla oturacaktır diye düşünüyorum. 16 Pro Max için bu şekilde.
Arkadaşlar ekran görüntüsü çok sık alıyorum. İos 18 den beri bu sorun var. İos 26 da da devam ediyor. Ekran görüntüsü alınca ekranda herhangi bir uyarı çıkmıyor aynen kalıyor. Bir daha alıyorum bu sefer hem ses hem animasyon olarak aldığını anlıyorum. Ama galeriye gittiğimde meğer ilkinde de aldığını görüyorum. İki kez ekran görüntüsü almış oluyorum. İos 26 da düzelir sandım ama düzelmemiş. Sizlerde de varmı bu sorun. Çözümü var mı
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi radyohead -- 18 Ağustos 2025; 12:59:46 >
iOS 18’de bu sorunu ben de yaşıyorum. Her zaman olmuyor, bazen oluyor.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X