|
Baseus kablosu içinde powerbank duyurdu

-
-
hangi ürününü alsam 1 yıl dayanmadı nasıl şişirilmiş bir reklam markasıysa..
-
Ben düşürdüm biraz açıldı ve tam kapanmadı ama kullanıyorum sizde ne oldu ?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gun -- 1 Haziran 2025; 19:50:11 >
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Baseus aslında premium markalardan biri oldukça sağlam ve kaliteli malzemesiyle öne çıkıyor ben şuana kadar hangi ürününü kullandiysam memnun kaldım.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
aman ne buyuk yenilik. bana da gecen sene bir firma hem lighning hem de typce kablosu bitisik powerbank hediye etmisti bir fuarda. sirf reklam icin kendinizi komik yere dusuruyorsunuz boyle sacma sapan komedi haberlerle.
-
ben şimdiye kadar hiç bir ürününden memnun kalmadım, özellikle ugreen,anker gibi markaların yanında baseus is nothing
-
Bendeki 20bin 65w modeli ama 65w girişi bozuldu (4 ayda). Maalesef yavaş şarj portlarını kullanıyorum benim de çok memnun olduğum söylenemez
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Yaklaşık 4 yıl önce bir firmadan hediye olarak gelen ve kendinden dahili 3 tip usb kablosu bulunan Pineng marka 20.000 mah powerbank'ım hâla canavar gibi çalışıyor. Üstelik şarj için de 2 ayrı usb soketi desteği var. Bu kadar pratik, uzun ömürlü ve akıllıca tasarlanmış bir powerbankı şu zamana kadar görmedim. Bulursanız gözü kapalı alabilirsiniz.
-
usb-c kablo dibinden 2.kullanımda kırıldı yani eğmeden bükmeden sadece yuvaya yerleştirirken. powerbank aldım 3 ay olmadan şarj etmemeye başladı
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X