Şimdi Ara

BT odaklı bilgi paylaşımı ve deneyimsel öğrenme arayan herkesi, Cengizhan Akgün Bilişim Forumu’na da

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
130
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • BT odaklı bilgi paylaşımı ve deneyimsel öğrenme arayan herkesi, Cengizhan Akgün Bilişim Forumu’na davet ediyorum! 👉

Bu platformda, bilişim dünyasının en güncel ve temel konularını kapsayan on bir ana başlıkta; deneyimlerinizi paylaşabilir, sorularınıza çözüm bulabilir ve kariyer yolculuğunuzda rehberlik edecek kaynaklara ulaşabilirsiniz:

• BT Kariyeri & Sertifikalar
    • CCNA’dan AWS’ye, CEH’den RHCE’ye uzanan sertifikasyon süreçleri, sınav stratejileri ve iş piyasası tüyoları. Yeni bir adım atmadan önce önerilerimizi keşfedin.
    • Donanım & Altyapı
    • Veri merkezleri, yedekleme sistemleri, RAID yapıları ve en yeni depolama çözümleri hakkında kapsamlı tartışmalar.
    • Ağ Teknolojileri
    • Router, switch, firewall konfigürasyonları; SDN projeleri ve kablosuz ağ tasarımlarıyla ağ yönetiminin inceliklerine hakim olun.
    • Programlama & Scripting
    • Python, Bash, PowerShell, C#, Node.js ve daha fazlasını kapsayan örnek kodlar, script optimizasyonu ve uygulama geliştirme püf noktaları.
    • Veri Tabanları
    • MySQL, PostgreSQL, MongoDB, MSSQL başta olmak üzere veri modelleme, performans optimizasyonu ve yedekleme çözümlerine dair uzman görüşleri.
    • Sanallaştırma & Bulut Bilişim
    • VMware, Proxmox, ESXi, KVM’den AWS, Azure ve Google Cloud platformlarına kadar sanal ortamlarda ölçeklenebilir sistemler kurun.
    • Windows Server & Client
    • Active Directory’den Group Policy’ye; domain yönetimi, yama süreçleri ve günlük operasyonel senaryolara dair pratik bilgiler.
    • Siber Güvenlik
    • Zafiyet taramaları, saldırı senaryoları, tehdit istihbaratı ve korunma yöntemleriyle ağınızı koruma altına alın.
    • Sistem & Ağ Yönetimi
    • Sunucu bakımı, ağ izleme araçları ve kurumsal seviyede yönetim süreçlerine dair ipuçları.
    • Linux
    • Çekirdek optimizasyonu, dağıtım karşılaştırmaları, terminal komutları ve güvenlik sertleştirme üzerine kapsamlı forum içeriği.
    • macOS & iOS
    • Apple ekosisteminde yönetim, otomasyon ve güvenlik pratiklerini paylaşın, çözümler üretin.

Her seviyeden katılımcıya açık, katılımcı odaklı bu toplulukta:

• Soru sorabilir, cevaplayabilir,
    • Kılavuz hazırlayabilir, kod snippet’leri paylaşabilir,
    • Oluşturduğunuz rehberlerle hem kendinize hem başkalarına katkı sağlayabilirsiniz.

Foruma katılmak ve bilişim konularında her güncel gelişmeyi kaçırmamak için hemen katılın:

Birlikte öğrenelim, deneyimleyelim ve büyüyelim!

cengizhan akgün
    Cengizhan Akgün
    https://cengizhanakgun.com

https://cengizhanakgun.com

• reklam?

Sayfa: 1

Benzer içerikler

- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.