Bildirim
Z
@zalim2622
"er": Geleneksel rütbe sistemi koşulları geçerlidir.
Diğer rütbeleri gör
Gönderileri
BT odaklı bilgi paylaşımı ve deneyimsel öğrenme arayan herkesi, Cengizhan Akgün Bilişim Forumu’na davet ediyorum! 👉
Bu platformda, bilişim dünyasının en güncel ve temel konularını kapsayan on bir ana başlıkta; deneyimlerinizi paylaşabilir, sorularınıza çözüm bulabilir ve kariyer yolculuğunuzda rehberlik edecek kaynaklara ulaşabilirsiniz:
- BT Kariyeri & Sertifikalar
- CCNA’dan AWS’ye, CEH’den RHCE’ye uzanan sertifikasyon süreçleri, sınav stratejileri ve iş piyasası tüyoları. Yeni bir adım atmadan önce önerilerimizi keşfedin.
- Donanım & Altyapı
- Veri merkezleri, yedekleme sistemleri, RAID yapıları ve en yeni depolama çözümleri hakkında kapsamlı tartışmalar.
- Ağ Teknolojileri
- Router, switch, firewall konfigürasyonları; SDN projeleri ve kablosuz ağ tasarımlarıyla ağ yönetiminin inceliklerine hakim olun.
- Programlama & Scripting
- Python, Bash, PowerShell, C#, Node.js ve daha fazlasını kapsayan örnek kodlar, script optimizasyonu ve uygulama geliştirme püf noktaları.
- Veri Tabanları
- MySQL, PostgreSQL, MongoDB, MSSQL başta olmak üzere veri modelleme, performans optimizasyonu ve yedekleme çözümlerine dair uzman görüşleri.
- Sanallaştırma & Bulut Bilişim
- VMware, Proxmox, ESXi, KVM’den AWS, Azure ve Google Cloud platformlarına kadar sanal ortamlarda ölçeklenebilir sistemler kurun.
- Windows Server & Client
- Active Directory’den Group Policy’ye; domain yönetimi, yama süreçleri ve günlük operasyonel senaryolara dair pratik bilgiler.
- Siber Güvenlik
- Zafiyet taramaları, saldırı senaryoları, tehdit istihbaratı ve korunma yöntemleriyle ağınızı koruma altına alın.
- Sistem & Ağ Yönetimi
- Sunucu bakımı, ağ izleme araçları ve kurumsal seviyede yönetim süreçlerine dair ipuçları.
- Linux
- Çekirdek optimizasyonu, dağıtım karşılaştırmaları, terminal komutları ve güvenlik sertleştirme üzerine kapsamlı forum içeriği.
- macOS & iOS
- Apple ekosisteminde yönetim, otomasyon ve güvenlik pratiklerini paylaşın, çözümler üretin.
Her seviyeden katılımcıya açık, katılımcı odaklı bu toplulukta:
- Soru sorabilir, cevaplayabilir,
- Kılavuz hazırlayabilir, kod snippet’leri paylaşabilir,
- Oluşturduğunuz rehberlerle hem kendinize hem başkalarına katkı sağlayabilirsiniz.
Foruma katılmak ve bilişim konularında her güncel gelişmeyi kaçırmamak için hemen katılın:
Birlikte öğrenelim, deneyimleyelim ve büyüyelim!
|
zalim2622 (cengizhan akgün) · Java altına konu açtı.
6 yıl
Ücretsiz java eğitimi pratik eğitim videoları içerir.
|
Hakkında
Temel Bilgiler ve İstatistikler
Aktiflik: Şu anda DH'de değil
Son Giriş: 6 ay önce
Son Mesaj Zamanı: 6 ay
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 10
İkinci El Bölümü Mesajları: 6
Konularının görüntülenme sayısı: 0 (Bu ay: 112)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 0 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: İkinci El
Son Giriş: 6 ay önce
Son Mesaj Zamanı: 6 ay
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 10
İkinci El Bölümü Mesajları: 6
Konularının görüntülenme sayısı: 0 (Bu ay: 112)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 0 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: İkinci El
Mesajları

İkinci El Referansları

Yeni Kayıt
Özel Mesaj

Görüntülenme 
2 Yanıt
0