Merhaba. Yaz sıcakları bastırmadan mobil klima almayı düşünüyorum da önerilerinizi alırım. Kriterlerim; buz koyarak çalışanlardan olmasın uğraşamam, 22k liranın altında olsun, gerçekten soğutma ve ısıtma yapabilsin, üzmesin. Şimdiye dek f/p olarak bulduğum en iyi model TCL TAC-12CHPB |
Portatif / Mobil Klima Önerisi?

-
-
Türkiye'de pencere tipi klima satılıyor mu peki? Bulabilir misiniz.. Keşke yaygın olsaydı
-
TCL'nin servisi hiçbir yerde yok
sırf bu yüzden kutusunu dahi açmadan iade ettim. Kumtel Juniper aldım, idare ediyor canım
-
bende bunlardan almayı düşünüyorum. kiracıyım. eve montaj yaptırsam seneye aynı evde kalma garantim yok. camdan menfez açıp tahliyesini verince gerçekten işe yarıyor mu? tcl kiwi ve airfel bakıyorum
-
Deneyimleyen var mı? Bende düşünüyorum hem kurulum süresi hızlı olmadığı hemde portatif olduğu için
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Ben 9.500'e 6 taksitle Kumtel Juniper aldım Kmpac-7 model. birkaç aydır kullanıyorum, yeterli ya. Servisi falan da var her yerde
-
TCL antifan olacağım az kaldı.Müşteri hizmetlerini arıyorum İstanbul-Sarıyer bölgesine hangi servis bakar bilgi vermiyorlar.Bilkom sitesinde yazan servislerden arıyorum biz bakmıyoruz TCL markasına diyorlar.Cumartesi günü aldım klimayı öylece evde yatıyor yarın iadeye gidecek gibi gözüküyor.
-
Servisleri ayrıca berbat ama portatif klimada servise gerek yok, en azından kurulum için.
Ama asla ve asla mobil klima almayın, önermiyorum. Ben 9 binlik aldım, 10 dakika kullanıp iade ettim.
İnanılmaz gürültülü çalışıyor, çok su üretiyor ve arka borudan çok ısı geliyor. Resmen klima evi soğutmaya çalışırken boru kalorifer peteği gibi ısıtır.
-
Pazarlamasını yaparken dümdüz ürünü gösterip boru rezilliğini göstermiyorlar ya şu aleti alacağıma sabah akşam güneşe söverim daha iyi
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Hocam ben farkındaydım da ne bu kadar gürültü ne de bu kadar ısıma yapacağını bilmiyordum. Gerçekten alınacak bir şey değil. Portatif evet ama ergonomik değil.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X