Şimdi Ara

Portatif / Mobil Klima Önerisi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
1
Favori
587
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba. Yaz sıcakları bastırmadan mobil klima almayı düşünüyorum da önerilerinizi alırım. Kriterlerim; buz koyarak çalışanlardan olmasın uğraşamam, 22k liranın altında olsun, gerçekten soğutma ve ısıtma yapabilsin, üzmesin.

Şimdiye dek f/p olarak bulduğum en iyi model TCL TAC-12CHPB

https://www.epey.com/klima/tcl-tac-12chpb.html

• Türkiye'de pencere tipi klima satılıyor mu peki? Bulabilir misiniz.. Keşke yaygın olsaydı

• TCL'nin servisi hiçbir yerde yokPortatif / Mobil Klima Önerisi? sırf bu yüzden kutusunu dahi açmadan iade ettim. Kumtel Juniper aldım, idare ediyor canım

• bende bunlardan almayı düşünüyorum. kiracıyım. eve montaj yaptırsam seneye aynı evde kalma garantim yok. camdan menfez açıp tahliyesini verince gerçekten işe yarıyor mu? tcl kiwi ve airfel bakıyorum

• Deneyimleyen var mı? Bende düşünüyorum hem kurulum süresi hızlı olmadığı hemde portatif olduğu için

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben 9.500'e 6 taksitle Kumtel Juniper aldım Kmpac-7 model. birkaç aydır kullanıyorum, yeterli ya. Servisi falan da var her yerde

• TCL antifan olacağım az kaldı.Müşteri hizmetlerini arıyorum İstanbul-Sarıyer bölgesine hangi servis bakar bilgi vermiyorlar.Bilkom sitesinde yazan servislerden arıyorum biz bakmıyoruz TCL markasına diyorlar.Cumartesi günü aldım klimayı öylece evde yatıyor yarın iadeye gidecek gibi gözüküyor.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Servisleri ayrıca berbat ama portatif klimada servise gerek yok, en azından kurulum için.

Ama asla ve asla mobil klima almayın, önermiyorum. Ben 9 binlik aldım, 10 dakika kullanıp iade ettim.

İnanılmaz gürültülü çalışıyor, çok su üretiyor ve arka borudan çok ısı geliyor. Resmen klima evi soğutmaya çalışırken boru kalorifer peteği gibi ısıtır.

• HanKaĞaN kullanıcısına yanıt

Pazarlamasını yaparken dümdüz ürünü gösterip boru rezilliğini göstermiyorlar ya şu aleti alacağıma sabah akşam güneşe söverim daha iyi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • B-2 Spirit kullanıcısına yanıt

Hocam ben farkındaydım da ne bu kadar gürültü ne de bu kadar ısıma yapacağını bilmiyordum. Gerçekten alınacak bir şey değil. Portatif evet ama ergonomik değil.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.