Samsung Galaxy Note 7'deki batarya patlaması olayına benzer bir skandala dönüştü bu konu. Samsung tüm cihazlarda güncelleme sorunu var. Tab s10 ultra Galaxy watch ultra Samsung s24 ultra 7 yıl güncelleme yalanından sonra ellerine gözlerine bulaştırdılar. |
Samsung One UI 7.0 güncellemesi tekrar başlıyor: İşte güncelleme takvimi (2. sayfa)

-
-
Nereden aldınız?
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Tek kelimeyle rezillik. Bu kadar ertelenme olmaz.
-
Arkadaşlar hatasız, sorunsuz ne bir marka var ne de bir güncelleme serisi var. Bu kadar büyük tepki vermenin de bir manası yok. Ben de Samsung S23U kullanıyorum ama Xiaomi'yi daha çok severim. Fanboy da değilim ve hiç sevmem ama bu durumlar her markada olan şeyler. Bu durumları manyaklık seviyesine çekip tepki vermek çok saçma geliyor bana. Geri bildirimleri önemseyen ve ona göre aksiyon alan markaların başında geliyor Samsung. Güncellemeye deliler gibi sinirlenip, trip atıp, bir daha kullanmayacağını söyleyen tipler gidip başka marka kullanabilirler. Ama emin olun ki bu sorunların aynısı olmasa da bir benzeri onlarda da olacak. Ondan sonra ne yapacaksınız? 4x4 lük bir cihaz, model yada güncelleme yok. Olmayacak da. Çünkü herkesin kendine göre eksik gördüğü bir özellik, işlevsellik, vb. şeyler çıkacak. 7 yıllık güncellemeye takılan arkadaşlar da sanki her telefonu 7 yıl kullanıyormuş gibi demagoji yapmaya gerek yok. Bunu % ye vursak inanın 7 yıl aynı telefonu kullananların oranı çok az çıkar. Uzun lafın kısası, bu kadar isyan etmenin bir anlamı yok. Elinizdeki cihazın tadını çıkarın, keyfinize bakın.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Aegean-Man -- 18 Nisan 2025; 09:51:25 >
-
Android 8.0 (Oreo, Samsung Experience 9.0): Ocak 2018 civarı (Galaxy S8 serisi)
Android 9 (Pie, One UI 1.0): Aralık 2018 / Ocak 2019 civarı (Galaxy S9 serisi)
Android 10 (Q, One UI 2.0): Aralık 2019 civarı (Galaxy S10 serisi)
Android 11 (R, One UI 3.0): Aralık 2020 civarı (Galaxy S20 serisi)
Android 12 (S, One UI 4.0): Kasım 2021 civarı (Galaxy S21 serisi)
Android 13 (T, One UI 5.0): Ekim 2022 civarı (Galaxy S22 serisi)
Android 14 (U, One UI 6.0): Ekim 2023 civarı (Galaxy S23 serisi)
Android 15 (V, One UI 7.0): Nisan 2025 civarı (Galaxy S24 serisi)
bu sene nasıl bir rezilliktir bu ya?
-
Ben de 16 pm aldım. Her ikimize de hayırlı olsun. Bir daha Samsung mu tövbequote:
Orijinalden alıntı: BlackAttack1
sirf bu gecikmeden dolay google pixel adlim , misss valla
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Hocam biliyorsunuz S24U dan 16pm ye geçtim. Aldığımdan bu yana 2 güncelleme aldım.quote:
Orijinalden alıntı: Angry ToadSamsung böyle bir şeyi asla beceremez maalesef.
Bir sorun olduğunda Apple genelde çabucak düzeltiyor eş zamanlı bir güncelleme falan yayınlayıp bildiğim kadarıyla Samsung onu bile beceremiyor sorunlu dediği one ui 7 var şuan herkesin telefonunda.
Iphone 17 120hz ekranla gelirse düz modele geçeceğim inşallah ben de.
-
Büyük ihtimal120 hz olacak. Memnun olacağınıza eminimquote:
Orijinalden alıntı: Angry ToadBir sorun olduğunda Apple genelde çabucak düzeltiyor eş zamanlı bir güncelleme falan yayınlayıp bildiğim kadarıyla Samsung onu bile beceremiyor sorunlu dediği one ui 7 var şuan herkesin telefonunda.
Iphone 17 120hz ekranla gelirse düz modele geçeceğim inşallah ben de.
çok fena batırdı bu güncellemeyi Samsung, öyle böyle değil - resmen rezil oldu bence...
-
Artı olarak müşteri kaybedecektir. Şahsen ben S24 ultrayı satarak 16 pm ye geçtim. Watch 6 klasik var , onu da satacağımquote:
Orijinalden alıntı: sahafiecçok fena batırdı bu güncellemeyi Samsung, öyle böyle değil - resmen rezil oldu bence...
5 sene Mi8 kullandim, hicbir kronik problem cikmadi. Tabi o zaman AI falan dalgalar yoktu ama 1 sene oldu S24 Ultra cikali neredeyse. Daha hala Instagram'da Super HDR kapatilmiyor salak salak ekranin bir kismi parlak, bir kismi standart insanin gozu kor oluyor gece.
Benim telefonu aldigimdan beri bekledigim iki seyden biri bu, Super HDR'in artik iptal edilebilmesi, ikincisi de AI duzenlemesi kapali olmasina ragmen galeriye girdigimizde fotografi oto shoplayip anasini s*evmesi. Bu iki guncellemeyi 1 senedir veremiyor, her ay bir tane yama gonderiyorlar yok o duzeltildi, bu duzeltildi. Duzelen hicbir sey yok.
Burada keyfi guncelleme bekliyor olsak umrumda degil, OneUI 7'nin tasarimiymis, dynamic island cakmasi bildirimlermis falan benim umrumda degil. 2024'te son seviye teknoloji ayagina cikmis bir telefonda boyle abuk subuk salak salak hatalarin yasanmasi ve 1 senedir bunlar adina guncelleme gonderilmemis olmasi problem.
Ben baska bir markada boyle bir aptalca, duzeltilemeyen hata gormedim. Xiaomi 'de yasamadim, Apple'da da duymadim. Siz duydunuz mu?
-
1 yıldır watch 6 klasik kullanıyorum. Uykumu doğru dürüst ölçmüyor. Ben de memnun değilim. Sen neden memnun değildim?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
One UI 7 güncellemesi cok sağlam olsa da çok prestij kaybettirdi Samsung'a. Bu kadar devasa bir marka bu kadar geç güncelleme veremez
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Şarj çok kötü olmak ile beraber geçen haftaya kadar kullandığım S24 ultra bildirimlerde geç algılamalara neden olıyordu. Şu an Apple kullanıyorum. Getir götür tarzı kampanya arıyorumquote:
Orijinalden alıntı: mabed5281 yıldır watch 6 klasik kullanıyorum. Uykumu doğru dürüst ölçmüyor. Ben de memnun değilim. Sen neden memnun değildim?
Duydum hocam. Apple da da duydum, Xiaomi de de, Oneplus da da. Yıllarca kullandığım cihazlar hepsinde saçma sapan sorunlar çıktı ve her güncelleme bazı şeyler düzelip bazı şeyler de bozuldu. "2024'te son seviye teknoloji ayagina cikmis bir telefonda boyle abuk subuk salak salak hatalarin yasanmasi ve 1 senedir bunlar adina guncelleme gonderilmemis olmasi problem" muhabbeti boş bir muhabbet. Yıl 2035 de olsa hatalar, bug lar, vb. şeyler olmaya devam edecek. Elektonik ve yazılımın olduğu her alanda bu ve buna benzer sorunlar olmaya devam edecek. Markanın ne olduğu önemli değil. Bilmem anlatabildim mi!?
-
https://doc.samsungmobile.com/SM-S918B/025798230221/tur.html
bu linkte samsung galaxy s23 ultra'nın güncelleme geçmişini görüyorsunuz.
ilk güncelleme = 01.02.2023
son güncelleme = 01.03.2025
toplam güncelleme sayısı = 31 (evet)
2 yıl 1 aylık bu telefona 25 günde bir güncelleme gelmiş.
Nasıl bir "Prestij kaybı"ndan bahsediyorsunuz?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FısFısss -- 19 Nisan 2025; 18:17:1 > -
@Aegean-Man Siz her seye eyvallah cekmeye alismissiniz belli ki Bu, gerizekali firmalarin ve temsilcilerinin ekmegine yag surmek oluyor. Bu tarz seylere hata degil, tercih deniyor. S25 Ultra'yi goz onune cikaracaklar diye S24 Ultra kullanicilari 1 senedir guncelleme bekliyor. Telefon bastan asagi problemli, artik kum goruntusune de alisti insanlar baska dertleri var. Kameranin cektigi 10 fotografin 7'si b.. gibi cekiyor, o cektigi guzel 3 fotografi da zaten AI bozuyor.
Burada kimse telefonlarda sorun olmasin, hicbir problem olmasin diye beklemiyor. Problem olursa cozsunler diye bekliyor.
Giris-orta seviye telefon alirsam ona gore hizmet beklerim, son modelini aliyorsam da ona gore hizmet beklerim. Bunda yanlis bir sey yok, firmalar babanizinmis gibi son kullanicinin abarttigini dusunmek bana mantiksiz ve cocukca geliyor.
@FısFısss guncelleme sayisina bakarak islerini iyi yaptigini mi dusunuyorsun anlamadim? Sirket telefonum Realme C65, her hafta guncelleme geliyor 1 senede 50 tane guncelleme gelmistir bu bir sey ifade etmiyor. S24 Ultra ciktigindan beri 10 tane guncelleme geldi kumlu ekran, hdr, AI, kamera problemlerinde en ufak bir duzelme olmus mu kullananlara sor, ben kullanici olarak soyleyeyim; olmadi :)
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xotac -- 19 Nisan 2025; 19:42:17 >
-
Herşeye eyvallah dediğimiz yok. Anlamamak ve başka bahaneler üretmek için çabalıyorsunuz hocam. Haklı olduğunuz yerler elbet var ama işler öyle yürümüyor, yürümedi hiç bir zaman. Sorunlar her markada var lakin geri bildirimleri önemseyen şirket her daim bir adım öndedir diyorum. Fanboy da değilim, babamın firması da değil. Burada Samsung'u savunmuyorum fark ettiyseniz. Çoğu markada bu tarz durumlar oluyor. Bu kadar serzenişte bulunmanın bir anlamı yok demek istiyorum. Keşke dediğiniz gibi ne kadar ekmek o kadar köfte olsa ama yazılımsal sorunlar en tepe modeli de alsanız çıkıyor, orta seviye alsanız da. Maalesef yapacak birşey yok.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Aegean-Man -- 19 Nisan 2025; 20:37:31 > -
"Sirket telefonum Realme C65, her hafta guncelleme geliyor 1 senede 50 tane guncelleme gelmistir"
Kanıtlayınız :)
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X