|
Güncelleme : 07.08.2026 Selamlar. problemimi en sonunda çözdüm, 2 aydır sorun yok. Yan sanayi H serisi tonerler satın aldım ve Yazıcı ayar menüsünden Canon Genuine modu kapalı hale getirdim. Tek eksi tarafı yazıcı kapalı iken ilk açılıştaki hazır hale gelme süresi baya uzadı. Ama haricinde sorunsuz kullanabiliyoruz. bu modu kapalı hale getirme fikri için destek veren @Oz_Sir e teşekkürler. toner alım sürecinde ise bir klasik fiyatlama olarak , orijinal tonerler set halinde aşırı yüksek fiyatlı ( yazıcıdan pahalı ) olduğu için yan sanayi aldım. Çok fazla sahte toner mevcut, ilk etapta alıp iade etmek durumunda kaldım. açık seçik yan sanayi olanları tercih edin. ------- selamlar. 1 sene kadar önce ev kullanımı için CANON LBP633cdw model aldım. YAZICI RENKLİ, LAZER VE WİFİ Lİ. Yazıcı üzerinde DEMO toner geldiği için ( alırken bilmiyorduk-belirtilmedi ) yaklaşık 250 sayfa siyah çıktıda uyarı vermeye, renkli + siyah 600 lere gelince hepsi bitmeye başladı. Muadil Tonerler 4 adet 1000 tl yi bulmuyor iken, 4 adet orijinal Toner yazıcı parasına geliyor. muadil takınca ise yazıcı orijinal olmayan ürün falan deyip garip sesler yapıyor, OK demeden de çıktıyı almıyor. her seferinde başını beklemek gerekiyor. BU MODEL YAZICI İÇİN CHIP RESET VEYA MUADİL TONERİ SORUNSUZ KULLANMA YÖNTEMİ NEDİR ? BİLGİSİ OLAN YARDIMCI OLABİLİR Mİ ? < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mr.big -- 7 Ağustos 2026; 12:34:55 > |
| _____________________________ |

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler

kullanıcısına yanıt
kullanıcısına yanıt