Şimdi Ara

kurutmalı çamaşır makinası önerisi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
231
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • f/p oranı yüksek. en problemsiz marka/modeller hangileridir?

hoover fiyat açısından güzel duruyor sizin yorumlarınız nedir arkadaşlar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• İkisi bir arada ürün alınmasına karşıyım... açtığımız makineler pek iyi durumda olmuyorlar ve çok arıza verebiliyorlar... Detaya girmeyeceğim.

Dedex55 Easy Tabii Ki Deyoutube
    Kurutmalı çamaşır makinesi fan ve rezistansının bulunduğu kurutma grubu içerisi ne kadar pis olabilir? Söktük ve parçalarına ayırdık. Güzel bir kaynak videosu ve çalışma oldu. Videoda kullandığımız makine Hotpoint ariston kurutmalı çamaşır makinesi. Diğer markalarda da sistem hemen hemen aynı diyebiliriz. Çamaşır makineleri, bulaşık makineleri ve buzdolaplarıyla ilgili tüm sorunlara ve sorulara cevap niteliğinde videolar çekerek tamamladım. Buzdolaplarıyla da ilgili sorunlara çözüm niteliğinde videolar çektim. Kanalımda bir videoyu arıyorsanız Youtube arama kısmına "Dedex55 soru (sorunuzu)" yazarak arama yapmanız yeterli. Kanalıma abone olarak destek verirseniz sevinirim. #kurutma #kurutmamakinesi #kurutmalıçamaşırmakinesi #sökme #parçalama #temizlik #detay #bilgilendirme #püfnokta #teknikbilgi
    https://www.youtube.com/watch?si=QLDd4CPa_WlHJl0U&v=4IaUtKu0RfM&feature=youtu.be

Dedex55 Easy Tabii Ki Deyoutube
    Her marka bu makinelerden üretti. Tamire gelenlerin içini açtığımız zaman gördük ki, durumları hiç iyi değil ve ciddi masrafa yol açıyor. Tek bir kurutmalı çamaşır makinesi olacağına, çamaşır makinesi ayrı, kurutma makinesi ayrı olması daha mantıklı. #keşfet #sebebi #kurutmalı #özellik #çamaşırmakinesi #bilgilendirici
    https://www.youtube.com/shorts/BdazdFy0LGk?si=G0Ku6KkLwyUN_6eK

• İkisi birarada sağlıklı değil.Çamaşır ve Kurutmayı ayrı al.İleride çok uğraşırsın

• bosch marka kullanıyorum kurutmalı çamaşır makinası

illaki ikisi bir arada olan model alacaksan öneririm

• Arçelik 700 KT  

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Çamaşır makinası tavsiyesi
    14 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.