Şimdi Ara

EminEvim Sistemi Hakkında Bilgi&Paylaşım NİSAN 2025 (17. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
21 Misafir (15 Mobil) - 6 Masaüstü15 Mobil
5 sn
326
Cevap
17
Favori
108.512
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
4 oy
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
Giriş

Evet banada ilk satırda senin yazdığın gibi söylediler. Örneğin bende 500.000 tl finansman ama verdikleri kağıt'ta 486.784 tl yazıyor. 13.300 tl'ye yakın para kesilcek. Sigorta ve kasko örneğin 25 bin tl tutar ise kalan 11.700 tl'yi taksitlere yansıtacaklarmış. Bana 2 adet belge verdiler 1 tanesi bende kalıyor(alıcı ve satıcının bilgilerini içeren kağıt), diğeride noter'e veriliyor alım-satım yapılırken.

Noter işleminden sonra adınıza çıkarılan ruhsat ve noter satış sözleşmesininde resmi isteniyor.

Eyvallah, bir soru daha sorup seni yorayım Reis :)

Alacağımız aracın bilgilerini iletirken Ruhsat, Araca ait 3 adet fotoğraf, Araç kilometresi, Vites Türü, Satıcıya Iban, Cep ve Baba adı bilgileri isteniyor sanırım. Doğrulayabilir misin.

• KaytunAlp kullanıcısına yanıt

🔹️Araç ruhsatının fotoğrafı 

🔹️Aracın bir tane fotoğrafı 

🔹️Satıcının baba adı

🔹️Satıcının IBAN ve telefon numarasi

🔹️Eğer araç şu anki sahibine son 100 gün içerisinde alım satım yapılmış ise son satışda verilen noter satış sözleşmesi 

🔹️Aracın kaç kilometrede olduğu bilgisi

🔹️Vites türü (otomatik mi -manuel mi?)

🔹️Aracı ne kadara alıyorsunuz?

Eyvallah, tamamdır.

• Vakit olmadığından şubeye uğrayamadım buradan sorayım.
    2 milyon için kurasız sisteme dahil olmayı düşünüyorum. Parayı en erken olan 5. ayda almak için 650 peşinat versem aylık 30 binlik taksitlerle 5.ay %40 ödemiş oluyorum ama toplam taksit sayısı 45 oluyor. Bazı arkadaşlar taksit sayısının da %40’ının ödenmesi gerektiğini söylemişler.Böyleyse bu şart anca 12-13 taksite bölünürse sağlanıyor. Bilgisi olan varsa paylaşabilir mi?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.