Şimdi Ara

EminEvim Sistemi Hakkında Bilgi&Paylaşım NİSAN 2025 (17. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
8 Misafir (2 Mobil) - 6 Masaüstü2 Mobil
5 sn
375
Cevap
22
Favori
135.694
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
5 oy
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Evet banada ilk satırda senin yazdığın gibi söylediler. Örneğin bende 500.000 tl finansman ama verdikleri kağıt'ta 486.784 tl yazıyor. 13.300 tl'ye yakın para kesilcek. Sigorta ve kasko örneğin 25 bin tl tutar ise kalan 11.700 tl'yi taksitlere yansıtacaklarmış. Bana 2 adet belge verdiler 1 tanesi bende kalıyor(alıcı ve satıcının bilgilerini içeren kağıt), diğeride noter'e veriliyor alım-satım yapılırken.

Noter işleminden sonra adınıza çıkarılan ruhsat ve noter satış sözleşmesininde resmi isteniyor.

Eyvallah, bir soru daha sorup seni yorayım Reis :)

Alacağımız aracın bilgilerini iletirken Ruhsat, Araca ait 3 adet fotoğraf, Araç kilometresi, Vites Türü, Satıcıya Iban, Cep ve Baba adı bilgileri isteniyor sanırım. Doğrulayabilir misin.

• KaytunAlp kullanıcısına yanıt

🔹️Araç ruhsatının fotoğrafı 

🔹️Aracın bir tane fotoğrafı 

🔹️Satıcının baba adı

🔹️Satıcının IBAN ve telefon numarasi

🔹️Eğer araç şu anki sahibine son 100 gün içerisinde alım satım yapılmış ise son satışda verilen noter satış sözleşmesi 

🔹️Aracın kaç kilometrede olduğu bilgisi

🔹️Vites türü (otomatik mi -manuel mi?)

🔹️Aracı ne kadara alıyorsunuz?

Eyvallah, tamamdır.

• Vakit olmadığından şubeye uğrayamadım buradan sorayım.
    2 milyon için kurasız sisteme dahil olmayı düşünüyorum. Parayı en erken olan 5. ayda almak için 650 peşinat versem aylık 30 binlik taksitlerle 5.ay %40 ödemiş oluyorum ama toplam taksit sayısı 45 oluyor. Bazı arkadaşlar taksit sayısının da %40’ının ödenmesi gerektiğini söylemişler.Böyleyse bu şart anca 12-13 taksite bölünürse sağlanıyor. Bilgisi olan varsa paylaşabilir mi?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• OHOHO O kullanıcısına yanıt

Ev sisteminde detayları şahsen bilmiyorum. %40 olayı net bir bilgi olmamakla birlikte ev konusunda tutarsız olabilir.

Şartlarınıza göre 45 B başlangıç ve 6 ayda bir %25 artışlı ödeme modelinde Mayıs 2026 teslimat almanız mümkün olabilir.

Bu tür detayları ilgili firmanın şubeleri üzerinden detaylı hesaplatmanız doğrusu olur.

• Şu an Organizasyon Ücretini vade farksız , 12 ay tasitlerinize bölüyorlar bilginize.

Hangi firma, kampanya ise ne zamana kadar geçerli? Ve belli bir tutar limiti var mı?

Limit yok. Eminevim yapıyor süre sınırlıdır muhtemelen. Arkadaşlar üye olurken veya olacak iseniz Referanslı üyelikte daha düşük organizasyon ücreti ödersiniz. Referans olacak kişi sistemde kayıtlı olmalı. Yani demem o ki çevrenizde vs üye olurken referans yazacağınız kimse yoksa, biz destek olanları referans yazdırabilirsiniz tek yapmanız gereken ad soyad ve cep telefonumuzu yazdırmanız. Onuda pm yazarsanız iletiriz sadece ben değil 1-2 arkadaş daha var onlarda olur yaralı parmağa işeyin biraz. :)) Bu arada üye olacak var ise Ankara’da direkt müdür tanıdığım var ona yönlendirebiliri benimde temsilcim. Şehir dışındakilerde arayıp üye olabilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -PoseidoN- -- 18 Aralık 2025; 22:44:45 >

Hocam şuan için sadece araştırma aşamasındayım, benim (eğer olursa) ocak, şubat gibi anca olur. 2026 için önümü bir görmem lazım, onun için süre sınırı var mı diye sordum. Eğer arkadaş, dost yoksa tabiki sizinde bilgilerinizi isteriz İnşaAllah :)

Ne kadar bir fark oluyor hocam % kaç olarak ?

Bu sistemde %7 organizasyon ücreti ve %40'ı verirsen 5. ayda teslim olayı;

Yeni yıla girdikten sonra da aynı mı kalıyor?
    Yani bu oranlar hep sabit mi?

Bir de banka kredileri düşüyor.
    Misal 4 ay sonra kredi oranı 2.49'dan 1.99'a inerse;
    Eminevim de sistem yine aynı mi kalıyor?

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

%3 diye biliyorum, uygulamada %10 hesaplıyor sanırım ama sistemde olan birisini referans gösterirseniz %7 diye biliyorum.

Hayır hiç bir şey siz sözleşme imzalayana kadar sabit değil değişebilir. Ben mart ayında yazıldım ben yazılırken peşinatı vade farksız 12 taksite bölmüyorlardı mesela. Veya en erken 4. Ayda alabiliyordun artık 5.ayda alabiliyorsun. Biraz ekonomi bilen birisi bilirki Kredi faizleri yakın zamanda o kadar düşmez. Bu ülkede hangi yıl seçim olacak ise o yıl içerisinde hareketlilik bekleyin.

Şu an organizasyon ücreti 12 ay vade farksız taksitlere yansıtılıyor ama bu kampanya olduğu için böyle, muhtemelen 1 ocak’ta yapmazlar. Ara ara kampanya kovalayın.Tabi dediğim gibi bu kampanya 10 aydır yoktu. :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -PoseidoN- -- 21 Aralık 2025; 18:37:18 >
  • Evet arkadaşlar, 2025 Mart ayında araç için yazıldığım Finansman'de 10 ay bekleyiş'ten sonra bugün noter'de aracımı almış bulunmaktayım. Finansman'a girecekseniz eğer bütçenizi her zaman zorlayın ve en kısa tarih'te almaya çalışın. 6 veya 7.ay olsun çok uzatmayın. 

Ödemelerimi düzenli yaptım ve hiç bir problem ile karşılaşmadım.

SÜreç: Teslimat tarihi belli olan sistem için Örneğin 2026 5.ay 20'sinde teslim. Mayıs 1-10'u arası aracınızı buluyorsunuz. Bu tarihten 1-2 hafta önce teslimat yaklaştığı için şubeye gidip kefil ile senet imzalıyorsunuz. Aracı bulduktan sonra araç bilgileri ve satıcı bilgilerini finansman kuruluşuna gönderiyorsunuz. Sonrasında sizi tekrar finansman kuruluşuna çağırıp teslimat için evrak veriyorlar. Bu evrakı noter'e veriyorsunuz. Mesela Fİnansman 600 bin tl ama siz 1 milyon tl'ye alacaksınız. Eğer üstüne 400.000 tl parayı kendi aranızda hallediyorsanız güven var ise güvenli ödeme ile uğraşmıyorsunuz Eminevim'in verdiği kağıt ile direkt hallediyorsunuz. Noter'de işlem bittikten sonra noter satış sözleşmesi ve adınıza çıkarılan yeni ruhsat'ın resmini finansman kuruluşuna gönderiyorsunuz ve işleriniz bitti. Ödemelerinizi aksatmayın.

Sabah 09:00'Da noter'de işimiz bitti. Ücret satıcı'ya 15:50'de geçti.

Her zaman kampanya takip edin zaten finansman kuruluşları belli 2-3 tane var bunları sisteme girecek iseniz dolaşın kampanyaları hangisi size uyuyor ise onu seçin.

6 yıldır üzerime hiç araç olmadı, geçmişe ait hiç kazam yok yaş 34 aşağıdaki şekilde çıktı. Üzerine araç olup hasarsız kullananlara daha az çıkar.

Sigorta Ray Sİgorta 14.500 tl (imm 300 bin tl)

Kasko Türkiye Katılım Sigorta 17.304 TL (Kasko'da İmm 5 milyon tl, ikame araç vs hepsi var.)

Kasko - Sİgorta Toplam 31.804 TL

Konuya eskisi kadar bakamayacağım, zaten detaylı herşeyi yazdık artık gerisi size kalmış. Kendinize iyi bakın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -PoseidoN- -- 22 Aralık 2025; 15:54:8 >

• -PoseidoN- kullanıcısına yanıt
    Hayırlı olsun hocam güle güle kullanın..

R5 5600~~ASUS ROG Crosshair VI Hero~~TUF Gaming GeForce RTX™ 3080 Ti OC Edition~~Corsair Vengeance RGB RS 32 GB (2x16) 3600MHz~~Samsung 250GB 970 EVO Plus~~Samsung 850 Evo 500GB~~Seagate BarraCuda 1TB/SkyHawk 4TB~~Phanteks Enthoo Pro M~~Corsair H100i v2~~EVGA SuperNOVA 750 G3~~Steelseries Rival 600 RGB~~Corsair K70 Rgb Cherry MX Red~~Alienware Dark Side of the Moon AW510H~~Corsair Gaming MM300~~Aoc Agon Porsche Design PD27S
  • Gesibağları G kullanıcısına yanıt

1. Ve 2. Maddeler de sanki taksit kalkmadı diye anlıyorum?

Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.