Şimdi Ara

Tam otomatik Kahve Makinesi Seçimi [KRUPS Arabica LCD Black EA817010, PHILIPS EP5547/90 (EP5543/80)]

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
10
Cevap
0
Favori
1.000
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar. Tam otomatik kahve makinesine geçmek istiyorum. Daha önce bu tarz bir makine deneyimim yok. Başlıktaki modellere niyetlendim. Philips olanlara daha yakınım anca diğerinin de ciddi fiyat avantajı var. Kullananlar deneyimlerini paylaşırsa sevinirim. Teşekkürler.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Maalesef. Son çare youtube incelemelerine bakacağım. Bir arkadaşım 5000 serisi Philips tavsiye etti. Sütü yeterli sıcaklığa getirdiğini, çevresinde birkaç kişiye aldırdığını, hepsinin memnun olduğunu söyledi. Ancak Krups'tan vazgeçtim. Tefal-Rowenta servisi bakıyor. Tefal süpürgemiz bozuldu. 2 Nisan'da servise verdim. Garantisi az kalmıştı. Parça istemiş burdaki servis distribütörden. Distribütörde yokmuş, yurtdışından istemiş. Parça gelmeyebilir, değişim kararı çıkabilir dediler cuma günü sorduğumda.

Ne karar verdiniz? Biz de almaya niyetlendik ve araştırmaya buradan başlayalım dediğimde sadece bu başlık vardı ve içi boş :(

Biz şu ikisini incelemeyi planlıyoruz öncelikle

Delonghi Magnifica Evo ECAM290.61.SB Kahve Makinesi

Philips Ep3347/90 Tam Otomatik Espresso Makinesi

Philips'in 3000 serisi de herşeyi yapmıyor mu, 5000 serisinin farkı ne?

• Ayda ortalama 30-40 bardak kahve tüketimi için EP5547/90 uygun bir seçenek midir, yoksa benzer performansı daha uygun fiyata sunan alternatifler var mı?

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

“Bir ağaç gibi tek ve hür, ve bir orman gibi kardeşçesine…”
    ☂facebook.com/emregok20
  • Delonghi Magnifica Evo ECAM290.61.SB Kahve Makinesi Vatan Bilgisayar'da 15.294 TL ye düşmüş. Ben aldım. İlgililere duyurulur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zed -- 17 Ekim 2025; 16:19:31 >
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.