km kac hocam? dpf egr aktif mi aracta? < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
yuksek km 1.4Tsi 122 mi yoksa 1.6 Tdi 105 mi? (2. sayfa)

-
-
1270e golf alanlardan biri de benim.Dediginiz gibi bu ikinci el piyasasi beni bile sifira yoneltti.
10 yasinda 150bindeki araca 1milyon istiyorlar.
Zannnederim dusuk km temiz clio ,egea, 208 gibi bi araca yonelecegim.Zaten binecegim 1 max 2 sene.Elden cikarmasi kolay beni sanayi ile ugrastirmayacak bisey olmasi daha onemli.Sehir icinde b segment zaten tercih edilesi, 4-5 uzun yolda da idare edilir.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Km yüksek değil, 150bin km'de. Dpf vs aktiftir diye düşünüyorum.
Ben oynamadım hiç. Sevmem o tarz şeyleri. Tanıdıktan aldım, aldığım kişinin de uğraşacağını sanmıyorum.
Kışın bir kere beyaz duman farkettim. Buhar gibi değildi. Belki rejenerasyon çalışmıştır.
Çekiş gücü vs güzel motorun. Kasa ağır olmasına rağmen güçsüz hissettirmiyor. Dediğim gibi bence en kötü yanı sesi. Dizele alışkın birisine sorun olmaz ama ben sevmiyorum dizel sesini.
Bakım olarak da sanayii de 4500tl tuttu.
Geçen sene auris 1.33 vardı. Manuel bakıyorsanız o tarz seçeneklere de bakabilirsiniz. Benimki dsg şanzımanlı.
ben de sevmiyorum. dizel sesini de o yillarin benzlinli motorlari biraz musrif.Halihazirda doblo kullaniyorum;) iceri cok almadiktan sonra ses onemli degil.Keske 1.4tsi 125e butce yetse ;)
atmosferik dusunmuyorum hocamya.Yokusta bayilan ,bagiran araba yorar beni.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dharma Initiative -- 31 Mart 2025; 12:56:9 >
1.4tsi seviyorsanız golf yerine leon da alabilirsiniz. Hatta o paralara düşük km, temiz bile bulursunuz. Ben dizel dsg yi 600binin biraz altına aldım. İç kalitesi golf ayarında değil ama sürüş vs güzel golften.
önceligim golf hocam.
duruma gore temiz bi 308 de olabilir.artik cok secmeyecez.hangisi temizse ona bakacam ins
Ne yaptınız hocam son durum nedir ?
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
hocam b sınıfı araca yönel derim.al tertemiz 1.0 tce clio manuel mis gibi bin.
-
Benzinli araç üst kapak aç karter sök piston çıkar segman at bir üst kapak contası tak devam et.
Dizelde araç motoru indir herşeyi sök rektefiyeye götür. Piston segman takımı al. Egzantrik al . Takım conta al. Enjektörleri temizlemeye götür. Turbo bakıma girsin...daha saymıyorum.
Dizel yüksek km de sıkıntı
golf 6dan vazgectm gibi fiyatlar cok yuksek.temizlerine iyi para istiyolar .aracima bi sure daha binecegm gibi
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X