Şimdi Ara

Büyük Maltepe Mitingi / 29 Mart Cumartesi (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
49
Cevap
0
Favori
2.234
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
17 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Büyük Maltepe Mitingi / 29 Mart Cumartesi

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

Çocukların hayatını hiç düşünmeden karartıyorlar hepten gözü döndü iktidarın

Her şey çok güzel olacak sloganını çıkaran çocuk mesela neden hapiste? Ne yapmış olabilir????

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    560 milyar TL götürdü” diyorsun, peki kaynak nerede? Mahkeme kararı? Dava dosyası? Hangi savcı, hangi hâkim? Yok, çünkü yargılamadan hüküm vermek senin uzmanlık alanın. ‘Tutuklandı’ diye suçlu ilan eden bir zihniyet, yarın kendine bile adalet isteyemez.

Bana ‘koyun’ diyorsun ama kendin başkalarının sana ezberletip sunduğu cümleleri tekrar ediyorsun.

Ben neyi savunduğumu biliyorum. Sen ise sadece neye düşman olduğunla meşgulsün. Bu da sana abi tavsiyesi olsun:

Okumadan, sorgulamadan konuşuyorsan ‘büyüdüm’ deme, sadece yaş almışsın.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

Büyük Maltepe Mitingi / 29 Mart Cumartesi

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

Cevap verdikleri halde tutuklanan Ergenekon ve balyoz mağdurları okumasın bu yazdığını.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    Gigabyte 990FXA-UD3 | Asus 560 Ti DirectCU II | AMD Phenom 955 BE | Thermalright Ultra 120 Rev. C Soğutucu | Gskill Ripjaws 1600 MHz 2x4gb CL 9 DDR 3 | HEC Cougar 700Watt PSU | Dark Knight Kasa | AOC V22+ Monitör
  • Cem kullanıcısına yanıt

Bir söylentiye göre bunlara akp tarafından kitap ve kahve almak için para vermişler ama bunlar boş bardak alarak parayı cebe atmışlar. 

yıkılacaksınız

Chp nin bir kaç yüz bin kişinin ancak oy kullandığı seçimde 15 milyon oy çıkardığını düşünürsek bu mitinge katılım 400 milyon kişi olabilir.

Hayır birde bunlar hep erkek, aralarında bir tane kız görmedim, sap sap gelmişler. Cemaatten kalma alışkanlık olsa gerek. Bari hazır toplanmışken maklubye kaşık çalsalardı, eski günleri yadd eder, birilerinin ruhuna fatiha okurlardı Büyük Maltepe Mitingi / 29 Mart Cumartesi 

“Erdoğan bize ‘mandacı’ demiş...

Siz İskilipli Atıf’ın, biz Rıfat Börekçi’nin yolundan gidenleriz.

İstanbul işgalinde Kartal İstimbotu’na çıkıp ‘Geldikleri gibi giderler’ diyen benim genel başkanımdır, Gazi Mustafa Kemal Atatürk’tür”

• oha adminin yaptığı paylaşımlara gel.

https://x.com/xhaber_/status/1905974258079064161

Burada 2.2 milyon insan olduğuna inanan siyaset tapıcılar bırakın ülkeye, kendi ailelerine değer katamazlar, katamıyorlar. Günümüz Türk insanı yine gazla çalışıyor. Gaz olmayıp rasyonalite ile baş başa kalsa kafayı yiyecek bizim insanımız. O yüzden Sosyal medya en çok bizim gibi cahil ülkelere yaradı...

Üstelik buraya gelemeyen 14 milyon kişide trafikte kalmış.... Ulaşamamış... Bu anlayışın şeyhlere ve hacılara hocalara inanan zihniyetten hiç bir farkı yok. Acıyorum bizim millete.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi innorvous -- 29 Mart 2025; 17:43:50 >

• saat 12 gibi ancak alana girebildim,şaşırdığım şey güvenlik diye ilk girişe yalandan 4 tane kapı konulmuş ama polisler sadece bakıyor arama felan yok boşuna 1 saat bekletildik,alana girince şaşırdım doğrusu inceyi görmeyi bekliyordum selam verdi indi adam,büyük haksızlık yapıldı bence,ek olarak 2.2 milyon dedi özel ama açık konuşalım palavra ,max 750k civarı olabilir,arka kısımlarda takıldım çok boştu,hava süperdi,saat 3 gibi zaten insanlar dağılmaya başladı,maltepe köprüsüne kadar toplu yürüyüş yapar gibi ilerledik ,en sevindiğim olay alanda ne pkk nede bölücüler sızmamış,akpnin hayalleri suya düşmüş gibi ,chp azda olsa oy verenleri dinliyor

Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.