Şimdi Ara

Warhammer 40,000: Space Marine III {PC ANA KONU}

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
5
Cevap
2
Favori
640
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
1 oy
Sayfa: 1
Giriş
    Your duty is not done. We’re pleased to announce that the development for Warhammer 40,000: Space Marine 3 has officially begun at Focus Entertainment, Saber Interactive and Games Workshop. We’ll share updates on this new title when the time is right. For now, our focus remains on delivering the best possible content for Space Marine 2 players.
    https://www.youtube.com/watch?v=NVuH2wmPPzU

Detaylar daha sonra eklenecektir.

• 2.oyunu severek oynamıştım. Karakterlerin o dünyasına uygun davranışları ve seslendirmeleri oldukça başarılıydı.Her ne kadar kendini biraz tekrar etse de eğlenmiştim. 2.oyunun satışları iyi olduğu için yeni oyunu hemen duyurmuşlar. 2.oyunun aynısı olmaz umarım.

Ain't about money. For Yakuza, it's all about power. Those that lose power have to give way to those that have it | 真島 吾朗
  • İki oyunu da peş peşe severek oynadım. İkisi de çok kısa sürüp tadı damağımda kalmıştı. Bu haberi görmek sevindirdi ama umarım bu kadar kısa sürede paranın kokusuyla anlamsız bir iş ortaya çıkarmazlar.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.