Şimdi Ara

BMW 230E KULLANICI KULÜBÜ (104. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: masterap Daha Az
1 Kayıtlı Üye (1 Mobil) ve 4 Misafir (3 Mobil) - 1 Masaüstü4 Mobil
5 sn
2.090
Cevap
141
Favori
170.491
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
12 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 101102103104105
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Performans konusundaki tespitlerinize bire bir katılıyorum.Neyse şu basıncın neden düştüğünü bulayım gerisine bakacağız :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • sergio_53 S kullanıcısına yanıt

Hocam c200'üm var onda da aynı lastik var 230e eşimin onda da turanza var beş para etmez bir lastik maalesef.

• masterap M kullanıcısına yanıt

Cevabınız için teşekkür ederim

• melankolik23 kullanıcısına yanıt

Tecrübenizi paylaştığınız için teşekkürler

• sergio_53 S kullanıcısına yanıt

Rica ederim

• Herkese merhabalar, mobil sarj cihazı almayı düşünüyorsanız kuzenim amazon.de’den 11kw üç fazlı 7,8 metre kablo uzunluğu olan bir cihazı getirdi. Hiç kullanmadım, çünkü Tesla alamadım 😁İlgilenen olursa aldığım fiyattan(220€)vereceğim. İsteyene cihazın satış linkinide paylaşabilirim.

• Beavis. kullanıcısına yanıt
    Cihaz linkini paylaşır mısınız ?

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Tubi2 kullanıcısına yanıt

• Merhaba. Bugün orjinal çıkma 225 50 18 " jant + continental premium contact 7 lastikler ile eskileri değiştim. Aracın bariz yol tutuş değişti. Çok hafif sertleşti diyebilirim. 4 jant 20000 4 lastik 32000 total 52000 ödedim. Düşünen herkese tavsiye ederim. İyi sürüşler...
    BMW 230E KULLANICI KULÜBÜ

Hayırlı olsun. 👍

Hayırlı olsun güzel durmuş. Bir şey dikkatimi çekti. Lastik etiketlerini çıkarmadan yapılan balanslar genelde tutmuyor. Etiketler gidince bozulabiliyor. Keşke lastikçiler ona dikkat etse biraz.

Hayırlı olsun çok güzel görünüyor .jantlar herhalde g20 jantı. Standard M paketten farklı olarak Jantlar ın genişliği 7 1/2 yerine 8 1/2 inch, ofset değeride 50 yerine 40 mı oldu acaba? Eğer böyleyse araç yüklüyken virajlarda tekerin çamurluğa kalan boşluğu yaklaşık 2,2cm azalacağı için herhangi bir temas sürtme gibi sorunla karşılaştınız mı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi drer37 -- 9 Ağustos 2025; 0:51:12 >
    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • drer37 D kullanıcısına yanıt
    Ben de jantları görünce bakmıştım. BMW 790 M model jantlar ve iki ayrı ölçüsü var.

7.5Jx18 ET25 PCD 5x112.0
    P/N: 36118089890

Ve

8.5Jx18 ET40 PCD 5x112.0
    P/N: 36118089891

Her iki ölçüde de ofset kaynaklı 2.2 cm çamurluğa doğru bir yaklaşma olmalı.

Alloywheels sitesinde u06 için bu şekilde uyarı çıkıyor

BMW 230E KULLANICI KULÜBÜ

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tubi2 -- 9 Ağustos 2025; 1:58:35 >

• biz bir de yeni x3 ekledik aileye, bakalim 230e ile donusumlu nasil olacak kullanimi merak ediyorum. tahminen bunun performansini bulamayacagim icin pek memnun etmeyecektir 😂

saka maka 3-4 sene once cirkin buldugum araca simdi garanti uzatma ya da bakim paketi kovaliyorum uzun sure kullanirim diye.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bcn9301 -- 9 Ağustos 2025; 11:19:12 >
  • Orijinal jant modellerine bakabileceğim bir sekme var mı BMW nin sitesinde arkadaşlar?

• LUCI0 L kullanıcısına yanıt
    Bmw sitesinde görmedim ama şu linkten tüm Bmw modellerinin orjinal üretim jantlarını bulabilirsiniz. Ayrıca aracınıza uyan tüm markaları da görüntüleyebilirsiniz.

alloy wheels direct
    BMW Alloy Wheels - Genuine BMW Alloys & Wheels
    https://www.alloywheelsdirect.net/bmw_alloy_wheels

• Selamlar

230e lerde yedek lastik yoktu değil mi?

• certac C kullanıcısına yanıt

Yok tamir kiti var.

• Tubi2 kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler, siteyi inceliyorum şimdi, buradan sipariş verme şansımız yok sanırım değil mi?

• LUCI0 L kullanıcısına yanıt
    Sipariş verirsiniz ama ne kadar gümrük vergisi çıkar onu tahmin bile edemiyorum 😀

Edit:
    Merak ettim bu arada siteyi inceledim. Türkiye'ye kargo yok. Neredeyse her ülke var ama bizim ülke yok...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tubi2 -- 9 Ağustos 2025; 22:51:16 >
  • 
Sayfa: önceki 101102103104105
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.