Şimdi Ara

1.000.000 TL Araç önerisi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
652
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Max bütçe 1 milyon. Otomatik sedan km si 100 bini geçmemiş model yılıda çok olmayacak hangi aracı önerirsiniz.
    2019 sonrası modellere baktım ama megane, corolla falan hen 1 in üzerinde.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

Öncelikli olarak Jetta öneririm. Bu paraya turbo motoru ile keyifli ve içi ferah bir araç:

Sonrasında Civic fb7 kasa öneririm, motor atmosferik biraz hantaldır ama sağlamlık, konfor olarak çok memnun eder:

2019 olarak megane 1.3 tce düşünbebilirsiniz, kalite olarak jetta ya da civic kadar iyi değil ama iç ferah, motor performansı çok iyidir.

Astra sedan düşünebilirsiniz, bunlar baya boş oluyor ama hem modelli hem düşük km olur:

Biraz modeli düşük olsa da insignia düşünebilirsiniz, bunlar biraz fazla yakıyor ama iri d sınıfı aracınız olmuş olur:

Ben bu araçların hepsini yakından bilen bazılarını da kullanmış biri olarak jetta ya da civic alırdım, diğerlerini pek düşünmezdim açıkcası.

Bu arada ilk eklediğim jetta sahibi ben mesajı yazanan kadar 200bin fiyat yükseltmiş galiba. :) Çünkü fiyata göre filtreleme yapıp seçmiştim araçları.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lord Sparhawk -- 2 Mart 2025; 9:30:50 >

• Bu arada ille sedan olacak durumu yoksa şunlara da bakmanızı öneririm:

Biz daha yeni 1.2 tsi 2013 model 130binde golf 7 verdik, inanın çoğu yeni modelli arabadan çok daha iyi bir araç sürüşü, gidişi, kalitesi ile. Piyasası malum. Benim tüm bu araçlardan ilk önceliğim net golf olurdu. Sonra muhtemelen o siyah astra hb'yi düşünürdüm.

• Teşekkürler hocam, vakit ayırıp baya alternatif bakmışaınız. Yorumlarınızı dikkate alıp inceliycem. 🙏

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.