< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
Dreame Robot Süpürge Kullanıcıları Klübü (19. sayfa)

-
-
Arkadaslar l20 ultra ile araniza katilmis durumdayım. ilk kurulumu yaptım ve evi birkez tam tur süpürdü sildi. Ufak bi sorunum var cihaz istasyona tek seferde oturamıyor. Rampaya tirmandiktan sonra 2 sol bi sag yapiyor anca yuvaya oturuyor bu durum normal mi?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Mümkünse video paylaşabilir misiniz?
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Bazen zorlaya zorlaya 1 kere de oturuyor bazen 2 kere deneyip yapamiyor ve temizligi yarida bırakıyor. Bu üründen bugüne kadar eminimki bir sürü kişi aldı. Muhtemelen geldi beni buldu sorunlu ürün. Hepsiburada ya değişim talebinde bulundum. Ürünü yarin gönderiyorum degisime...
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Normal değil bu ama istasyon konumlandırması da garip, duvara dayayamıyor musunuz?
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
@Hicks'in de belirttiği gibi normal değil, yerine oturup kilitleme yapamıyor. Önceki mesajlarda @sabriaga81 bir resetleme prosedüründen bahsetmişti. Belki fabrika ayarlarına tekrar döndürüp arkası duvara gelecek şekilde deneyebilirsiniz.
Aşağıdaki linklerde farklı çözüm önerileri var.
reddit
From the Dreame_Tech community on Reddit: Dreame L20 Ultra DOCKING PROBLEMShttps://www.reddit.com/r/Dreame_Tech/comments/1kb6ygi/dreame_l20_ultra_docking_problemsreddit
From the Dreame_Tech community on Reddit: L20 Ultra struggling to dock itself.https://www.reddit.com/r/Dreame_Tech/comments/1csue7s/l20_ultra_struggling_to_dock_itself
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yds -- 16 Temmuz 2025; 0:2:55 >
-
Şöyle bir guide var, bir deneyin isterseniz:
Dreame Vacuum Cleanersyoutube
L20 Ultra Base Station Pairing Guidehttps://www.youtube.com/watch?si=bHRj71bRsXnueSFp&v=qVhLBEX8AdM&feature=youtu.be
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
-
Değerli cevaplariniz için teşekkür ederim arkadaşlar. istasyon konumlandirmasi reddit deki bir cevap yüzünden etrafinda Hicbirsey olmasin diye iyice açık alana çektim o yüzden böyle. Ama birsey değişmedi.
Cihaz hepsiburada satıcılı olduğu için değişiminde bir sorun çıkaracaklarını sanmıyorum. Sanırım bu şekilde olmasi en kolay yolu.
Bi aksilik olur cihaz geri gelirse artik resetleme veya istasyon eşleme durumlarını yeniden denerim. En kötü servise gider. Bi şekilde çözüm bulunur.
Cihaza bugün zorla da olsa evi temizlettim arkadaslar. Bence gercekten güzel cihaz. Düşünenler degerlendirebilir...
Robot süpürgenin üst kapağını çıkartıp öyle deneyin. Benimde kapak üzerinde koruyucu filmi çıkarmamıştim. Bir süre sonra yuvaya girmemeye başladı salak salak dolanıyordu. Üst kapağı çıkartıp o şekilde denedim bakdim kendine geldi. Üstteki film sanırım lidar yansıma mi yaptı nedir düzeldi filmi sokunce
Merhaba arkadaşlar ,
L10S Pro Ultra Heat modelini kullanıyorum , aksesuar almak istiyorum ama adam gibi bir site bulamadım.
Başka alan , aldığından memnun olan yol gösterebilir mi?
-
3 katlı evi nasıl tanıtıyoruz arkadaşlar.çok katlı diye bir seçim var. yada manuel temizleme varmı
-
Otomatik tanıyor. Cihazı üst katlara taşıyıp çalıştıtmanız yeterli. Docku taşımanıza gerek yok.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Herkese merhaba,
Dreame X40 cihazımla ilgili hayli can sıkıcı bir sorun yaşıyorum. Bugün clean genius modunda tüm evi temizlemesi için cihazı çalıştırdım. Temizlik sonrası mutfakta bazı kırıntıların durduğunu görünce cihazı kontrol etmek istedim. Temizlik öncesi taktığım yeni orijinal toz torbası neredeyse tamamen boştu. Henüz daha temizlenmesi için vakit olmasına rağmen filtreden kaynaklı olabileceğini düşünüp filtreyi temizleyip mutfağı sadece süpür maximum seçeneği seçili olarak cihazı çalıştırdım ancak hiçbir kırıntıyı toplamadığını gördüm. Bildiğiniz üstünden dümdüz geçip gidiyor gibiydi. Benzer şikayetleri redditte de gördüm. Redditte yazılanlar kapsamında baktığımda cihazın ana fırçasının yerle temas etmediğini gördüm. Ana fırça hiçbir şekilde yere değmiyor. Ana fırçanın dönüp dönmediğini bile göremiyorum bu nedenle. @Hepsirobot Ali bey emiş gücünün çok da belirleyici olmadığını önemli olanın fırça tasarımı ve yere temasın olduğunu yazmıştı yanlış anımsamıyorsam. Bire bir tecrübe etmek kötü oldu. Müşteri hizmetleri çalışma saati dışında sorunu fark ettiğim için henüz müşteri hizmetleriyle temasa geçemedim.
Önceki uygulama sürümlerinde demo mod varmış ve insanlar test edebiliyormuş anladığım kadarıyla. Ancak şu an belirtilen alandan demo moduna ulaşılamıyor ki bu bölgesel kısıtlama da olabilir bilemiyor.
Herhangi bir tavsiyesi olan varsa müteşekkir olurum.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yds -- 21 Temmuz 2025; 23:35:32 >
-
Leke tanıma fonksiyonu kapalı değil mi? Bazen zemindeki farklı renk ve desenleri leke olarak algılayıp ana fırça ve yan fırçasını kaldırıyor. Güncelleme sonrası cihaz sapıtabiliyor. Kapağı açtıktan sonra wifi ışığının yanındaki deliğe toplu iğne ile wifi ışığı sönene kadar basılı tutup cihaza hard reset yapın. Aksesuarların ömrü hariç herşey sıfırlanır.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Cevabınız için teşekkür ederim. Leke tanıma fonksiyonu kapalı. Sadece clean geniusta aktif olduğu için leke tanıma sadece süpür şeklinde özelleştir modunda denedim ama nafile. Hard resetten de pek sonuç alınamadığı yazılmış ancak önerdiğiniz gibi onu denemek dışında pek bir seçenek kalmıyor geriye. Test modunu kaldırmaları kötü olmuş. Oysa ki tüm parçaların düzgün çalışıp çalışmadığını kullanıcı olarak test edebilmek güzelmiş. Aşağıya videosunu bırakıyorum, bana hayli kullanışlı bir özellik gibi geldi.
frickhelmyoutube
device information - - hit 9x plug in version https://youtube.com/shorts/FXSjAQ4xTbY?feature=sharehttps://www.youtube.com/watch?v=htL8zOyOgEQ -
Geçen gün robotu biraz takip ettim. Dediğiniz gibi bazı temizlik günlerinde fırça ve mop uzatmayı akıllı fonksiyonda hiç uzatmıyor. Evde çocuk varken pek bakamıyordum artık çocuk uyuduktan sonra süpürge çalışıyor. 61 m2 alanı 72 dakikada süpürünce ve masanın ayaklarındaki kırıntıları olduğu gibi bırakınca bir terslik olduğunu anladım eskiden akıllı modda 82 dakikada süpürdüğü evi sık fırça ve mop uzatma modunda 90 dakikada süpürürdü. Güncellemeden sonra temizlik süresi 70-74 dakikaya düşmüş. Bazı günler aynı evi 80-100 dk arasında süpürmüş. Anladığım kadarıyla fırça ve mop uzatma sıklığını akıllı modda bile haftada 2 güne düşürmüşler. Aklıma iki ihtimal geliyor. Birincisi temizlik süresini kısaltmak için böyle saçma sapan bir değişiklik yaptılar ve düzgün çalışan frekans aralığını bozdular. İkinci senaryoda servislerine ciddi miktarda bozulan uzayan fırça ve mop arızası gelmeye başladı ve cihaz da artık eski amiral gemisi olunca fırça ve mop uzatma sıklığını ciddi oranda düşürdüler. Servislerine ve reddite bu durumu yazacağım. Gelen geri dönüşleri paylaşırım.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
-
-
-
Evet açıyoruz ama aşağıda sıklığı sık sık yapmazsanız 3-4 temizlikte bir fırça ve mopunu uzatıyor.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X