|
Kilit ekranına koyulamadığını biliyorum ancak ana ekran duvar kağıdı olarak da kendi istediğimiz bir videoyu ayarlayamıyoruz, değil mi? |
|

|
Kilit ekranına koyulamadığını biliyorum ancak ana ekran duvar kağıdı olarak da kendi istediğimiz bir videoyu ayarlayamıyoruz, değil mi? |
|
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
|
Galatasaray.. Diablo 3 CADAVAROS#2806
|
|
Üstadım sizin telefonunuzun ayarlar kısmında kendi özelliği ile yazıyor değil mi? Rica etsem bu program ile bir test edebilir misiniz? < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ErdmTrz -- 14 Aralık 2025; 14:52:26 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
Üstadım hangi programdan baktınız? Rica etsem bu program ile bir test edebilir misiniz? < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ErdmTrz -- 14 Aralık 2025; 14:51:59 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
|
Üstadım ben bu programları aslında ne kadar ekran süresi alıyorum onu görmek için yüklüyorum programlar da batarya sağlığı da olduğu için ister istemez onu da görüyorum. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
Emeğine sağlık. Şu an batarya sağlığı gözükmüyor. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ErdmTrz -- 14 Aralık 2025; 18:24:10 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
|
AMD Ryzen 5 5600X 4.3 GHz@1.15V///Asrock X470 Taichi///Crucial Ballistix 2X8 Gb, 3200 MHz, CL16///MSI RTX 4070 Gaming X Trio///Corsair Force MP510, 480 Gb, Nvme///Arctic Liquid Freezer II 240 MM///Seasonic Snow Silent 1050W, 80+ Platinum///Be Quiet! Pure Base 500DX Beyaz///Aorus FI27Q, 1440P@165 Hz, IPS///Razer Deathadder V2///HyperX Alloy Core RGB
|
|
Bulamadım. Edit buldum. İsmi Honor Lensmiş. Teşekkürler. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kesbi -- 15 Aralık 2025; 16:37:25 > |
|
bugun ben de 250 donguye geldim benimki de 99 a dustu, 250 de dusecek herlde herkesin :) < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
| _____________________________ |
|
250 döngüde %99 gayet iyi bir rakam bence. Telefonu ne zaman aldınız bu arada? < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ofem -- 16 Aralık 2025; 22:25:59 > |
|
![]() ![]() < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi espares -- 16 Aralık 2025; 23:19:41 > |
|