|
Şu anki adresimde 2024 Temmuz ayına kadar 2 yıldır Türk Telekom kullanıyordum. Türk Telekom'dan farklı firmaya geçmiştim fiyatlardan dolayı. Fakat hız düşüşü yaşadım. 16 Mbps alırken şu an 4 Mbps. Şu an Turknetteyim 3. sağlayıcı değiştirişim. Sürekli arıza kaydı açıyorlar ama sonuç yok direkt kapatıyor Türk Telekom. Modem kaynaklı iç tesisat kaynaklı diye bildiriyorlar. Tekrardan Türk Telekom'a dönsem sorunum düzelir mi? Sanırım bir port arızası var. Detaylı bilgi bile alamıyor Turknet vb. sağlayıcılar. Müdürlükle de görüştüm ancak mesafeniz uzak normal diyorlar. Köyde yaşıyorum komşum 16 Mbps alıyor modem hat degerlerine baktım. 4 Mbps almam çok koyuyor. Boşta port var ama değişiklik yapmıyor Türk Telekom. Arıza kaydı açıldı gelip dış ortamdaki kablolara falan bile bakmadılar orada sıkıntı vardır diye. Türk Telekom kullanırken arıza kaydının ertesi günü çözülüyordu. Gelip bakıyorlardı ankastre kutusuna kadar. Şimdi Türk Telekom'a abone olsam taahhüt olacak bu sorun düzelmezse yüksek fiyatlarla 15 ay kullanacağım. Ne tavsiye edersiniz? < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler

kullanıcısına yanıt
kullanıcısına yanıt