Şimdi Ara

Apple iPhone 16e [ANA KONU] (95. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: lemforder Daha Az
1 Kayıtlı Üye (1 Mobil) ve 2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü2 Mobil
5 sn
1.887
Cevap
108
Favori
142.847
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
7 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 9192939495
Sayfaya Git
Git
Giriş
    Ya Amazon koklatıyor maalesef. Anlık indirimle çok güzel fırsatlar oluyor, kısa sürüyor.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

Simdi telefon yenileyelim desek tasarim olarak iPhone 17 yine hic begenmedim. iPhone 17 Air cok guzel fakat bu telefonun 2.5 kati fiyat odenecek bir durum da yok. 1 yil bunlarin omru, seneye 18 Air ciksa hop bir daha masraf falan. Bos isler. 16e piyasasi dusuk olabilir ama sunamadigi hicbir sey yok. Bu fiyata nimet hâlâ.
    Apple iPhone 16e [ANA KONU]

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GrkmAdr -- 20 Eylül 2025; 3:46:8 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Ekran süreleriniz ne durumda. İlk günden beri kullananların pil süresinde iyileşme oldu mu ?

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

• Batarya tuketiminde gozle gorulur hicbir degisim olmadi iOS26’dan sonra. Bir de telefon tekrar hizlandi ilk aldigim zamanki gibi. Transparan/Opacity bildirim olayina da bayildim. Batarya ile ilgili sikayeti olanlar ne yapiyor bu telefonla da o hale getirebiliyor urunden urune degiskenlik olmasi sacma cunku. Hepimiz 16e kullaniyoruz, cycle count product lifespan ile ilgilidir bence ozellikle oyun oynayanlar sanirim daha cabuk harciyor telefonu.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Herkes aynı uygulamaları kullanmıyor herkeste aynı ayarları yapmıyor kiminde arka planda uygulamalar açık kimisinde kapalı kiminde konum açık kiminde kapalı kimi karanlık tema kullanıyor kimi aydınlık gibi gibi uzar gider ayrıca bazı uygulamalar ios 26 için tam optimize çalışmıyor bu da etkiliyor.

Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.