Bildirim
XİAOMİ 15 / 15 PRO [ANA KONU] (96. sayfa)

Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

3 Misafir - 3 Masaüstü

Giriş
-
Merhabalar 2 yıldır iphone 14 kullanıyorum bundan önce redmi note 9 pro kullanmıştım uzun süre. İphoneun akıcılığını vs seviyorum ama 60hz ve bataryanın neredeyse ölmüş olmasından dolayı telefonumu değiştirmek istiyorum. Şuan bu telefonu satıp 0 kutu xiaomi 15 alabiliyorum. Sizce yapmalı mıyım?
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Sat direkt server kayıtlıya geç hocam. Redmi ile kıyaslama derim. Çok iyi. Bende iPhone'dan geçtim.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TheCraxy -- 8 Temmuz 2025; 16:35:1 >
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
-
Yukarıda yazdım tr 15 kullanıyorum L1 görünüyor.
En kötü ya root yada kaçak izleyerek çözülecek gibi.
Ustam bootloader,root,rom falan artık uğraşmak istemiyorum. Samsung s23 ultram da server kayıtlıydı ama bu kadar uğraştırmadı beni, cihaz ne pc yüzü gördü rom için falan ne bişey,boştan yere macera aramışım. En iyisi bunu satıp tr s25 s25 plus alıp yola devam etmek.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi WaffenSoul -- 8 Temmuz 2025; 18:25:28 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Yine de senin bileceğin iş 2. El TR mi 15'ler uygun oluyor L1 sorunu yoksa yapıştır derim film için bir.çok özellikten uzak kalcaksın.
Merhaba. Bl kapalı telefonda taiwan rom kurulabilir mi. Cihazim global sürüm.
-
İnatTV kullansana hocam tüm platformlar var, ha 10 saniye reklam çıkıyor o kadar.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
DRM info uygulamasi L1 olarak görüyor. Netflix L3, Bu sebeple Netflix uygulaması güncelleme sonrası düzelir ümidi var. Ha. benim için küçük ekranda yüksek çözünürlüklü izlemek önemli mi desek umrumda değil 720p yeterli ama insan olsun istiyor bir yandan da. Bu konuyu görmeden önce telefonda Netflix bile açmamıştim
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mehmet_alp -- 8 Temmuz 2025; 22:29:58 >
En güzeli kaçak izlemek zaten para ödeyip lgbt provakasyonu dayatmaları izletiyor şerefsizler.
İlk başta ben de o şekilde düşünüyordum ta ki bir Star Trek hayran olarak Star Trek discovery Türkçe dublaj olarak yayınladıklarını görünce Türkleri de adam yerine koyup dublaj yapmışlar diyerek ücretli abonelik oldum ben de bu şekilde başladım yoksa ben de sürekli internetten izliyordum..
Yani bir nevi kaliteli dublaja destek olmak için ücret ödedim denilebilir.
bu arada lgbt dayatması gerçekten benim için iğrenç bu dijital platformda lgbt sahneleri otomatik atla diye bir seçenek olmalı. güzel filmler diziler oluyor ama ortada lgbt sahneleri çıkıyor. lgbt sahneler yüzünden güzel diziyi insan bırakmak istemiyor ama bu sahneleri görmek istemiyor bunu yapmak aslında basit ama zorlamayı da yatıyorlar.
Designated Survivor |isimli bir dizi vardı tahminen 3 sezon güzel gitti sanırım reyting mi düştü ne oldu bilmiyorum sonraki sezonda gay sahneleri... sırf bunun yüzünden diziyi bırakmak zorunda kaldım..
Ha isteyen izlesin istemeyen de otomatik sahne atlaması olsun kimseye dayatma olmasın..Nede olsa ücretli plartform
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mehmet_alp -- 8 Temmuz 2025; 23:38:54 >
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
-
Telefon alım satım yapan bir arkaşımla görüştüm bugün 14 ve 15 ultralarda server kayıt yok diyor nedir son durum
-
Piyasadaki auth (yetkili) %90 ı banlandı mevcut geriye kalanlarda yoğunluk neticesinde kapalı gündüz işlem sağlanamıyor ancak akşam saatlerinde açılıp işlem yapılıyor sebebi bu..
Kayıt yapılmış olanı sarı sitede nasıl anlarım? Yaşadığım ile elden bakıp alabileceğim yok.
kayıtlı satan satıcı var forumda pm yolluyorum
benim ekipten arkadaşım:) sağlamdır işinin arkasında kaliteli iş yapar..
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X