Şimdi Ara

XİAOMİ 15 / 15 PRO [ANA KONU] (96. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
2.164
Cevap
90
Favori
102.643
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 9495969798
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Haklısınız. eşimin Samsung A54 telefondan baktım L1 görünüyor. XİAOMİ 15 / 15 PRO [ANA KONU]

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Merhabalar 2 yıldır iphone 14 kullanıyorum bundan önce redmi note 9 pro kullanmıştım uzun süre. İphoneun akıcılığını vs seviyorum ama 60hz ve bataryanın neredeyse ölmüş olmasından dolayı telefonumu değiştirmek istiyorum. Şuan bu telefonu satıp 0 kutu xiaomi 15 alabiliyorum. Sizce yapmalı mıyım?

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • neoxod N kullanıcısına yanıt
    Sat direkt server kayıtlıya geç hocam. Redmi ile kıyaslama derim. Çok iyi. Bende iPhone'dan geçtim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TheCraxy -- 8 Temmuz 2025; 16:35:1 >
  • Reklamsız disney aldım şöyle bi hdr keyif yapayım diye bu seferde bu sıkıntıyı alıyorum. Az kaldı sattıracak kendini.
    XİAOMİ 15 / 15 PRO [ANA KONU]

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Starborn kullanıcısına yanıt
    Yukarıda yazdım tr 15 kullanıyorum L1 görünüyor.

• WaffenSoul W kullanıcısına yanıt
    En kötü ya root yada kaçak izleyerek çözülecek gibi.

• TheCraxy kullanıcısına yanıt

Ustam bootloader,root,rom falan artık uğraşmak istemiyorum. Samsung s23 ultram da server kayıtlıydı ama bu kadar uğraştırmadı beni, cihaz ne pc yüzü gördü rom için falan ne bişey,boştan yere macera aramışım. En iyisi bunu satıp tr s25 s25 plus alıp yola devam etmek.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi WaffenSoul -- 8 Temmuz 2025; 18:25:28 >
    Yine de senin bileceğin iş 2. El TR mi 15'ler uygun oluyor L1 sorunu yoksa yapıştır derim film için bir.çok özellikten uzak kalcaksın.

Merhaba. Bl kapalı telefonda taiwan rom kurulabilir mi. Cihazim global sürüm.

• eraclius kullanıcısına yanıt
    Muhammed ile görüşün hocam XİAOMİ 15 / 15 PRO [ANA KONU]

İnatTV kullansana hocam tüm platformlar var, ha 10 saniye reklam çıkıyor o kadar.

DRM info uygulamasi L1 olarak görüyor. Netflix L3, Bu sebeple Netflix uygulaması güncelleme sonrası düzelir ümidi var. Ha. benim için küçük ekranda yüksek çözünürlüklü izlemek önemli mi desek umrumda değil 720p yeterli ama insan olsun istiyor bir yandan da. Bu konuyu görmeden önce telefonda Netflix bile açmamıştim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mehmet_alp -- 8 Temmuz 2025; 22:29:58 >
  • mehmet_alp M kullanıcısına yanıt
    En güzeli kaçak izlemek zaten para ödeyip lgbt provakasyonu dayatmaları izletiyor şerefsizler.

İlk başta ben de o şekilde düşünüyordum ta ki bir Star Trek hayran olarak Star Trek discovery Türkçe dublaj olarak yayınladıklarını görünce Türkleri de adam yerine koyup dublaj yapmışlar diyerek ücretli abonelik oldum ben de bu şekilde başladım yoksa ben de sürekli internetten izliyordum..
    Yani bir nevi kaliteli dublaja destek olmak için ücret ödedim denilebilir.
    bu arada lgbt dayatması gerçekten benim için iğrenç bu dijital platformda lgbt sahneleri otomatik atla diye bir seçenek olmalı. güzel filmler diziler oluyor ama ortada lgbt sahneleri çıkıyor. lgbt sahneler yüzünden güzel diziyi insan bırakmak istemiyor ama bu sahneleri görmek istemiyor bunu yapmak aslında basit ama zorlamayı da yatıyorlar.
    Designated Survivor |isimli bir dizi vardı tahminen 3 sezon güzel gitti sanırım reyting mi düştü ne oldu bilmiyorum sonraki sezonda gay sahneleri... sırf bunun yüzünden diziyi bırakmak zorunda kaldım..
    Ha isteyen izlesin istemeyen de otomatik sahne atlaması olsun kimseye dayatma olmasın..Nede olsa ücretli plartform

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mehmet_alp -- 8 Temmuz 2025; 23:38:54 >

Telefon alım satım yapan bir arkaşımla görüştüm bugün 14 ve 15 ultralarda server kayıt yok diyor nedir son durum

:) demekki alıyor satıyor ama hiçbir şey bilmiyor. Hepimizde var server kayıt hocam gönül rahatlığı ile yaptırabilirsin. XİAOMİ 15 / 15 PRO [ANA KONU]

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TheCraxy -- 9 Temmuz 2025; 17:17:57 >
    Piyasadaki auth (yetkili) %90 ı banlandı mevcut geriye kalanlarda yoğunluk neticesinde kapalı gündüz işlem sağlanamıyor ancak akşam saatlerinde açılıp işlem yapılıyor sebebi bu..

• Zayıf Batarya kullanıcısına yanıt
    Kayıt yapılmış olanı sarı sitede nasıl anlarım? Yaşadığım ile elden bakıp alabileceğim yok.

kayıtlı satan satıcı var forumda pm yolluyorum

benim ekipten arkadaşım:) sağlamdır işinin arkasında kaliteli iş yapar..

• 
Sayfa: önceki 9495969798
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.