Şimdi Ara

Samsung Galaxy S25 / S25+ [ANA KONU] (199. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
9 Misafir (2 Mobil) - 7 Masaüstü2 Mobil
5 sn
13.609
Cevap
374
Favori
758.394
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
45 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
14. Sırada  bugün en iyi #5
Sayfa: önceki 197198199200201
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Hocam bende s25 sipariş verdim henüz ulaşmadı 14 prodan gecicem amacım iphonu övmek değil ama uzun süre iPhone kullandıktan sonra geçince anlıyorsunuz farkı.Eşimde s23 var karşılaştırdığım zaman dağlar var arada.İPhone da ışıklı,ışıksız,yandan,sağdan,soldan farketmiyor direk açıyor.Zaten belli bir süre sonra şu face id bakayım da açılsın diye düşünmüyorsunuz alışıyorsunuz.Yani elinize telefonu alinca veya telefona bakınca tik diye kaydırıyorsunuz sanki kilit yokmuş gibi.Samsung da öyle değil maalesef.Parmak iziyle idare edecez yapacak bir şey yok.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mr.Chesterfield -- 9 Şubat 2025; 18:56:22 >
    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Kamu mailiyle alım yaptığımızda faturayı şirket üstüne kessek oluyor mu, bilginiz var mı? Kamu indiriminin ne zaman biteceğini biliyor musunuz?

Son olarak kamu mailini kullandırabilecek olan var mı, iyi akşamlar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yenidenben12 -- 9 Şubat 2025; 18:59:6 >

övebilirsiniz de, gayet normal. evet gece karanlığını düşününce kızılötesi çok daha başarılı olacaktır doğal olarak. dediğiniz gibi onun eksikliğini parmak izi ile kapatmış samsung.

Ben sürekli yüz tanıma kullanıyorum ve aynı iphone u anlattığınız gibi çalışıyor bende. Daha yüzümün karşısına gelmeden çoktan açılmış oluyor. Çaprazmış uzakmış fark etmiyor. Telefonun görüş açısına en kenarından bile girmiş olsa yüzüm açıyor. Ben fark edemiyorum bile açıldığını. Ekrana bakana kadar açılmış oluyor. Bir kere bile gecikme tutukluluk yaşamadım binlerce kez kullanmama rağmen.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Jamiryov

Pazartesi (yarın) inşallah aksilik olmazsa telefonuma ve ssavtak üstadımın gönderdiği Samsung clear case kılıfa kavuşacağım. Evde Spigen ekran koruyucu var onu takarım. Takasa vereceğim cihazlar hazır kendi orijinal kutularına konulacak. Sabah S24'ün yedeğini alırım. Acaba Smart Switch üzerinden mi transfer yapsam? Kargodan cihazı teslim aldıktan ne kadar zaman sonra EasyCep'ten sms geliyor takas cihazları gönderin diye?

S25'i teslim aldıktan ne kadar zaman sonra EasyCep'ten SMS geliyor arkadaşlar?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Şirket üstüne olur mu bilmiyorum ama mail hesabındaki kişiden başka bir kişi adına oluyor fatura

Şimdi bakıyorum kamu maili soranlar bir tarafta, kamu maili paylaşırım ama ücret isterim diyenler diğer tarafta.

Arkadaşlar öncelikle kamu personelinin mail adresini paylaşması kullanımda herhangi bir şekilde zaafiyet oluşturması doğru değil, böyle bir yardım arıyorsanız burada aramayın etrafınızda eş dost yakınınızda arayın. Daha sağlıklı olur. Sonuçta kamu personeli dediğimiz kesimde bulunmaz hint kumaşı değil. Etrafta bolca var.

Diğer yandan mail paylaşayım karşılık isterim diyenler, kamu personelinin ticaret yapması, ek gelir sağlaması yasal değildir. Hem kurumunuz içerisinde soruşturma geçirirsiniz hemde vergi dairesi başınızı ağrıtır.

Burada 300-500 tl ver maili paylaşayım dediğinizde birisi sizi şikayet etse evdeki bulgurdan da olacaksınız.

En düşüğünüz ayda 50 bin tl kazanır olmuş, okumuş etmiş atanmışsınız devletin kapısından ekmek yiyorsunuz. Vatandaşa sana mail paylaşırım pm attım çorba parası ver diyorsunuz.

Bir kamu personeli olarak siz hoş görmüyorum, konudaki böyle muhabbetler bence yasaklansın. Sizi gördükçe rahatsız oluyoruz. Forumun amacı bu değil...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MzBag -- 9 Şubat 2025; 19:17:24 >

• Jamiryov kullanıcısına yanıt

aynı gün. benim telefon salı günü 16 gibi teslim edildi,akşam 21'de eposta geldi.

• fiiliyol kullanıcısına yanıt

teşekkürler

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

Kamu eposta adresi aktifleştirip alışverişinizin faturasını şirket üzerine düzenletebilirsiniz. Adres ve fatura bilgileri kısmına geldiğinizde kurumsal seçimini yapın ve bilgilerinizi girin.

Keşke bu kılıfta kamera merceklerini arasında sarsa da tam kapatsa ya var mı acaba böyle Rinke modeli. Ben görmedim.

Sağolsun buradan bir arkadaş mail kullandırmak istedi, alma şansım oluştu ama maili kullandıran kişiye sıkıntı çıkma durumunu da düşünüp vazgeçtim.
    Kendisine buradan tekrar teşekkür ediyorum.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

Valla hocam benim iptal ettiğim sipariş ücreti de yatmadı perşembe teslim aldığım felefon için sms de gelmedi.easycep ve samsung bilgilendirdim bekliyom 

Bana 14.30 da telefon geldi 15.00 de de easycep sms i geldi mail gelmedi, sms deki linki tıklayıp hallettim. 16.30 da da telefonu yurtiçi kargoyla yolladım.

Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.