< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
|
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Lenovo Thinkpad E14 G5
Huawei GT5 PRO İphone 16 Pro 512 GB Beyaz Titanium |
Bende saat yok, ihtiyacım da yok da, heves edildi 41mm olanı hediye olarak alacağım :) gt5 almamıştım duyuruyu bekliyordum. Sanıyorum batarya daha da iyileşmiş bir de ekran parlaklığı artmış. Bugün yeni saat alan birisi için sanıyorum gt6 artık daha mantıklı olur? < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Lenovo Thinkpad E14 G5
Huawei GT5 PRO İphone 16 Pro 512 GB Beyaz Titanium |
ASUS PRIME B660MK D4 Intel B660 Soket 1700 DDR4 5333MHz (OC) M.2 Anakart --- Intel Core i5 12400F Soket 1700 12. Nesil 2.50GHz 18MB Önbellek 10nm İşlemci --- ASUS GeForce DUAL RTX 3050 OC 8GB GDDR6 128Bit Nvidia Ekran Kartı --- GSKILL 16GB (2x8GB) RipjawsV Siyah DDR4 3200MHz CL16 1.35V Dual Kit Ram --- Kingston 500GB SNV2S/500G Serisi NVMe M.2 SSD (Okuma 3500MB / Yazma 2100MB) --- Cooler Master MWE 80Plus Bronze 650W 2xEPS, Aktif PFC 120mm Fanlı Güç Kaynağı --- Powerboost VKM202B USB 3.0 Mesh 4x120mm RGB Fan ATX Siyah Kasa
|
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cumur -- 20 Eylül 2025; 0:12:54 > < Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
|
Ben de bunu sormaya geliyordum hocam GT 6 proyu siyah olarak beğendim ama kılcal çizik vs zamanla çok gösterir mi kendini diyecektim. O nedenle kahve kordonlu olan yani gövde metalik gri olan versiyonu alacağım sanırım. Arkadaşlar bir de yakın zamanda fiyat düşer mi sizce, lansmandan alıp pişman olan oldu mu GT 5 proyu fiyat anlamında? < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|