Şimdi Ara

★★★★★ NINTENDO SWITCH 2 ANA KONU ★★★★★ (255. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (2 Mobil) - 1 Masaüstü2 Mobil
5 sn
5.108
Cevap
193
Favori
196.178
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
16 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
46. Sırada  bugün en iyi #13
Sayfa: önceki 252253254255256
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Hangi ülkelerde var güncelleme falan yapıyor mu

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • SAVIAR kullanıcısına yanıt

Aynı fikirdeyim:)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • AKA_33 kullanıcısına yanıt
    Evet ben de switch oled de kardeşlik yaptığım kişiyle şu an 2 hesabımız vardı kullanamadım. Oyunu indir dediğimde diğer arkadaşım cihazıyla yanyana getir diyor.

Çözümü bilen yazarsa çok makbule geçer.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi msb_bjk -- 3 Ağustos 2025; 12:11:25 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhaba. Ben de switch 2 almak istiyorum. Güvenli alışveriş yapabileceğim bir online mağaza var mı? 43K vermek istemiyorum.

• DrB77 D kullanıcısına yanıt

Bunu ben de merak ediyorum, bazılarının şarj uçları falan farklıymış, online mağazada kart sorun oluyormuş vs. alıp ana cihaz gibi oynamak maliyetli sanırım.

• DrB77 D kullanıcısına yanıt
    Ben ithalatci garantili fly technology den aldim ölü piksel cikmisti degisim icin yolladim 30 dakikada degisimi onayladilar satıcıyı tavsiye ederim daha once de 2 3 konsol almistim. Hepsiburada ile o taksitle aldim bu arada gayet uygun oluyor.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • BIGBIG WON Adapex R100 Pro Kablosuz Gamepad Dönüştürücüsünü bugün PS4 kolu (DualShock 4) ile denedim. Sorunsuz bir şekilde çalıştı. Hatta DualShock 4 ile birlikte hareket sensörü (motion sensor) de aktif oldu ve oyunlarda sorunsuz çalışıyor. Sadece şunu belirtmeliyim: Dönüştürücünün çalışması için ayarlardan aşağıdaki seçeneği aktif etmeniz gerekiyor.

★★★★★ NINTENDO SWITCH 2 ANA KONU ★★★★★

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -Rango- -- 4 Ağustos 2025; 9:12:58 >

• -Rango- kullanıcısına yanıt

sizde bu linkteki yerden mi aldınız ? Güvenilir bir yer mi ?

• YoğunBelKası kullanıcısına yanıt

Hocam, ben bu ürünü geçen sene Amazon'dan almıştım. Ancak bu siteden hem mouse hem de kulaklık aldım, sorunsuz bir şekilde elime ulaştı.

• -Rango- kullanıcısına yanıt

Hocam orijinal aksesuar kullanmıyoruz diye nintendo dan ban yemez cihaz dimi :))

Sırf o yüzden ben de tereddütteyim:)

Bir garantisi yok, hack cihazı diye yanlışlıkla algılanırsa konsol ban yiyebilir

• Resmi dock olmadan, daha küçük bir dock ile external monitöre bağlama şansımız var mı Switch 2'yi? İlk Switch de aynı şekilde bağlanmıyordu direkt PC adaptörleri ile ama sanki ufak bir dock çıkmıştı Apple'ın adaptör gibi ama elinde olup Switch 2 ile deneyen oldu mu?

Bir de, Cyberpunk'a hem PC'de hem de PS5'te para verdim full sürümlere ama bir türlü bitiremedim ve uzun aralar verince tekrar kaldığım yerden başladığımda dumur oluyorum hep, Switch 2'de alıp oynayan var ise nasıl bir tecrübe? 2 hafta sonra yaklaşık 1 aylığına yolculuğa çıkacağım, Steam Deck'i evde bırakıp sadece Switch 2'yi alayım yanıma diyorum ve bir de Cyberpunk mı alsam arada kaldım. Bu arada portable monitor taşıyorum, dock kısmı da bunun için lazım aslında, kendi dock'unu taşımam gereksiz yolculuk için, ufak bir şeyle çözebilirsem güzel olur.

• controllerlara bakmaktan artik gina geldi. sunu aldım gitti 1 haftaya gelir. cashback fırsatım vardi bedavaya geldi neyse insallah iyi çıkar.

★★★★★ NINTENDO SWITCH 2 ANA KONU ★★★★★
    ★★★★★ NINTENDO SWITCH 2 ANA KONU ★★★★★gamesir
    GameSir Super Nova Multiplatform Gaming Controller-PC Gaming
    https://gamesir.com/collections/switch-controllers/products/gamesir-super-nova
  • Benim siwtch v1 kendi kendine kapanmaya başlayınca verdim artık siparişi. Tears of the kingdom'ı bitirmeye çalışıyorduk kızımla. Yeniden başlamak istemiyorduk ama yapacak bir şey yok artık.

• ULYSES kullanıcısına yanıt

Yeniden başlamaya gerek yok hocam. Save dosyasını aktarır.

• ULYSES kullanıcısına yanıt
    Hayırlı olsun hocam. İlk kurulumda veri aktarabiliyorsunuz, bir kaç rehber izleyip ilk cihazı açtığınızda bunu yapabilirsiniz.

• JePinkman kullanıcısına yanıt

V1 cfw liydi hocam. Aktarılamıyor diye biliyorum.

• Hemen sorayım. Cyberpunk ve Hogwarts legacy almayı düşünüyordum. Gerçekçi grafikleri özledim biraz. Alan oldu mu bunları, tavsiye eder misiniz? Bizde başka konsol, bilgisayar yok.

• 
Sayfa: önceki 252253254255256
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.