gerçekleri söylüyorum atmadıysan paranı "uyanık sporluğa" kalkıp no problem sadece şahsına bloke gelir. yok aksi yöndeyse sadece blokeyle bile kalmazsın devleti dolandırmaktan aylarca mahkeme koridorlarında sürünürsünüz karı koca, yüklü avukat parası tahsilatıda ayrı 1x katına çıkar o para bildiklerim var hiç meraketme kübradan sallamıyoruz. devlet saftirik değil forumdaşlar hele sgk hiç değil alacağına şahin olur. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kerimcem -- 9 Ekim 2024; 12:51:0 > |
GSS Prim Borcu Olanlara Yasal Takip Mesajı Atılmaya Başlandı ! (32. sayfa)

-
-
yapıyorlar bana yaptılar.. sahsıma yeni verilmis bir kredi kartıyla birkac internet faturası ödedim ve sonra ekstreyi posta kutumda görmeyince ödeme zamanını gecirdim avukat aradı ve karımın hesabına blokeyi caktılar.. sonra ben avukat diyen bir kadın telefonla aradı bu borcunuzu ödemeniz gerekiyor falan dedi antalya falan nasıl oralar iyi mi dedi.. dedim gel mrsfmiz ol falan dedim.. hehehe.. sonra parayı yatırdım blokeyi kaldırdılar.. senin de aile üyelerini aynı sekil bloke yaparlar.. sen borc kisiseldi, ıvırdı zıvırdı, diyene kadar, derdini anlatana kadar, zaten gidip aman ödeyeyim de gitsin dersin..
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Headlong Into Carnage -- 9 Ekim 2024; 13:19:2 > -
Benim zaten ödemeye niyetim vardı yani bankayı ugrastırmak gibi bir amacım yoktu.. Fakat onlar beni bu parayı ödemeyecek seklinde düsünüp hemen avukata vermisler ve karımın hesabına bloke koymuslar hatta kadın bunu duyunca küplere bindi neden böyle bir sey oldu falan diye neyse iste demek istedigim sey borclu oldugun zaman o borcu sana bir sekilde ödetmek icin her yolu deniyorlar..
Yani karımın hesabına geciririm, ebeveynlerimin hesabına geciririm nah tahsil ederler gibi bir dünya olmuyor.. Ancak su sekilde olabilir, gercekten üzerinde hicbir sey yoktur, artı olarak senin karın kızın falan da senin gibidir ya da evli degilsindir, aile büyüklerinin yanında yasamıyorsundur, böyle durumlarda belki ailene bulasamazlar ama onun bile garantisi yok hatta haciz mevzularında eğer aynı evde oturuyorsan babanın ananın malını bile kaldırabiliyorlar..
Yani evinize haciz gelir babanızın ananızın mallarını dahi alabilirler.. Sen mal benimdi, yok onundu, fatura bulayım falan derken faturaları da bulamazsın, esyalarınızı kaldırırlar, yani böyle seyler saka degil diyoruz GSS'de gerci eve haciz yapmıyorlar ama isteseler o dedigimi bile yapabilirler eve gelirler malları götürürler.. Hicbir sey yapamazsınız.. Bunlar hep yapılıyor yani..
-
Senin öyle kanun var hüooo demenle olsaydı o isler ohoooo millet bankalardan fiti fiti borcları ceker sonra talk to the hand falan derdi..
O icra islerinde daha neler neler yapıyorlar borctan kimse iceri atılamadıgı icin borcu taksitle yapılandırma sözü verdirip imza attırıyorlar sonra bunları imzalayanları borc değil ancak disiplin sucundan 3 ay cezaevine attırıyorlar..
O borcu her sekilde yıldırarak ödetirler bizim millet böyle nah öderiz falan onun yerine gidin CHP genel merkezine sorun bakalım neden bu mevzunun üzerine gitmiyorlar?
-
yok birde korkutma yapıyormuşum korkutma trollük yapsam burada gerçekten zor durumda aile harçlığla yaşıyan gençleride katarım.
oyle kişilerin içi rahat olsun sizlik hiç bir şey yok ,3 kuruşluk geçinmelik banka hesabınızada bloke konulmuycak.
bana denilen en az 250.000 tlik ve 10.000$ lık mevduat hesabı olanlar ve olgun dolgun girdisi çıktısı olan şahıslar.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kerimcem -- 9 Ekim 2024; 14:6:22 > -
Muhalefet iktidara biz gelirsek biraz da biz yolarız vakvakları ürkütmeyelim diye üstünde durmuyor bence
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Headlong Into Carnage -- 9 Ekim 2024; 14:43:37 > -
Bugün X te (eski twiter) gördüm
SGK lı memurun biri , 0,01 tl borç (1 kuruş)
için borçlu vatandaşa icra göndermiş ,
borcun faizi 0,04 tl , dosya masrafı 175 tl ,
v.s ,
iyi gelişme ise ,SGK bakanı bu memurun işine son vermiş .
-
Hocam siz beni anlamamışsınız. Sigortanı öde diyorum ben, GSS değil. Sigorta ödeyince emekliliğine de sayılıyor, hastane de bedava, ilaç da ve GSS de yazılmıyor. 6400 küsür bir şey.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
6400 tl ödedikten sonra bi de şey yapmasi lazim derdim de neyse, nasil bir meblağ bu da bunu normal goruyorsunuz arkadaş? zaten 6400 ü 2 sene ödesen, 2 sene içinde yaşayabilecegin (kanser hariç) her turlu saglik sorununda özel hastanede paşalar gibi tedavini olursun. Sadece 2 senede 140 bin tl gibi bir miktardan bahsediyoruz. Bu paraya özelde estetik ameliyati da olursun, kalça kirik ameliyati, bacak protez ameliyatida
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
hiç güleceğim yoktu özel hastanenin kapısından bile geçmediğin bile belli dandik kan tahlili bile artık 2.000 tl bir dandik serum 1.000 tl, bu yaz arakdaş sadece sütlü tatlıdan zehirlendi 1 gün lük yatış 5.800 tl tuttu.
1 emar röntgen bile 3000-5000 arası özel hastaneler tamamen çok kazanan zengin yeri oldu normal standart maaşlı vatandaş kapısından geçemiyor artık .
doktorun 1 seansı bile 2.000 tl artık doç prof se 3.000-5.000 sadece bir muayene ücreti bu, paran yoksa abd dekiler gibi ölürsün bağıra bağıra yatın kalkın sosyal devlet olduğumuza şükredin.
ciddi kronik bir rahatsızlığın olsa araba,ev parası gider o hastaneye.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kerimcem -- 10 Ekim 2024; 12:53:26 > -
İşte sendede gss borcu var ki fiyatları öğrenmişsin.
-
rahatsızlığı olan çok bir tanıdğımda daha yeni bağırsak kanseri şüphesiyle devlette ilgi göremediği için özelle gitti 1 röntgen 1 endoskopi bir muayane 10.000+ tl civarı hayırlı uğurlu olsun.
o sgk olmasa sağlığınız bozuk olsun ne malınız olur ne mülkünüz annemin 40 yıldır aldığı insülün ilaçları ist da 2 daire parası rahat tutardı allah devletimden razı olsun.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kerimcem -- 10 Ekim 2024; 14:28:11 > -
2017'de bir kere gelir testi yaptırdım ne zaman sigortalı bir işe girsem duruyor işten çıktıktan sonra belirli bir süre daha çalışan sigortasından sonra genel sağlık sigortası otomatik yeşil karta dönüyor ve iyi ki gelir testini yaptırmışım yeşil kart sayesinde de 5 defa ameliyat oldum.Gelir testi yaptırmak bu kadar zor olmamali 🤔 yaptıklarını savunmuyorum benim de 6000 lira borcum var ama mecburiyetten bir kere gelir testi yaptırdık ben 6 bin lira ödemeyeceğim ama bunun için de ihmal etmeyin gidin gelir testiniz yapın sağlığınızı ihmal etmeyin evinizde emekli varsa direkt otomatik yeşil kartlısınız
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Super zeka kerimceme gore senin banka hesabina bayrampasa belediyesi hesaplarina bakabiliyor
Belediye banka hesabina bakiyormus hahhahahah
Sosyal yardimlasma diyor onunda sosyal ve calisma bakanligina bagli oldugunu bilmiyor kendisi ve arkadasi😁😁😁😁
Belediye sadece tapu kadastro erisimi var evin arsan varsa onu gorur bukadar...
Banka hesabina sadece 2kurum bakar.ruhun duymaz bile...
Smsde gelse kagitda gelse bu bir tebligdir.
10bin/15bin icin evine icra gelmez.. eve haczi bankalar yapar buyuk borclara sanirim 500bin
En fazla bloke gelir. Bunlarin amacida 9milyon borcludan topliyabildigi kadarini toplamak.gssden haciz gelen duymadim hic bu vergi deil cogu kisi karistiriyor...
Cogu kisinin bu borcdan haberi bile yokdur...
Olsa akp secimde bu 9milyon eksik oy alirdi ve oyu 7milyona inerdi😁
Chp. Akp
Alınan oy[not 1] 17.409.137 16.341.212 2.853.096
Yüzde[not 1] %37,81 %35,49 %6,20
Değişim artış %9,24 azalış %7,23
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi demircibu -- 11 Ekim 2024; 21:27:19 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Emekli var diye 600 tl gss çıkıyor.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X