Şimdi Ara

Avatar: Fire and Ash (19 Aralık 2025) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
29
Cevap
1
Favori
717
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Sayın Sinema Teknikeri,

Ekibim ve ben, AVATAR: ATEŞ VE KÜL filmini halka sunmak üzere size teslim etmekten büyük heyecan duyuyoruz.

DCP dosyasıyla birlikte, ışık seviyeleri, ses yapılandırması, doğru çerçeveleme vb. konularda önemli bilgiler içeren bir Projeksiyon Spesifikasyonu dosyası ve çerçeveleme tablosu da bulunmaktadır. Lütfen bunları inceleyin ve görüntü ve ses sistemlerinizin kalibre edilmiş ve kullanıma hazır olduğundan emin olun. Filmi, sessiz diyalog sahneleri ve büyük aksiyon sahneleri arasında tam dinamiklerle, 7.0 referans standardında mükemmel bir şekilde oynatacak şekilde, bizzat ben sorumlu bir şekilde miksledim - lütfen daha düşük bir değere ayarlamayın!

Siz, sinemaseverlerin AVATAR: ATEŞ VE KÜL deneyimini nasıl etkileyecek olan ekibimizin son, ancak kritik derecede önemli bir parçasısınız - özveriniz için tekrar teşekkür ederiz!

Jim Cameron

Avatar: Fire and Ash (19 Aralık 2025)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• İlk filmi İstinye Park'da izlemiştim IMAX olarak, yer seçimi yüzünden keyifli değildi. Bunu ise Marmara Park'da izlemeyi düşünüyorum. Daha önce tecrübe eden oldu mu, Istinye Park'a göre ulaşım olarak daha yakın bana.

Marmara Park'daki IMAX with Laser değil.

Marmara Forum Cinezone IMAX with Laser.. gözluklere ragmen ekran kararmiyor parlaklik yuksek

Teşekkür ederim. Amatörlük yapıp Sinemalar.com sitesinde seans bilgileri çıkmayınca direk Google'da aratmıştım. Dibimde sayılabilecek noktada IMAX varmış.Avatar: Fire and Ash (19 Aralık 2025) 

Adam bizim buradaki salonları görse kalpten gider heralde

Avatar: Fire and Ash (19 Aralık 2025)

Harbiden adam bizim sinema salonlarındaki rezilliği görse filmi geri çağırtır, toplatırdı.

Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.