Şimdi Ara

PLAYSTATION 5 PRO | ANA KONU | Dünya'nın En Güçlü Konsolu Çıktı! | PSSR 2.0 Çok Yakında!! (384. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
21.065
Cevap
425
Favori
1.005.294
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
42 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 382383384385386
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Ben saat basi bakiyorum daha extra kollu hic 35 e görmedim.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Yuntech89 Y kullanıcısına yanıt
    Yurtdışı fiyatı hemen hemen aynı. Kar etmeyen satmaz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FtpX -- 10 Kasım 2024; 2:54:16 >
  • Pro ile selamlar. Ben çok beğendim. Çözünürlük ve performansta ciddi artış var. Özellikle görüntüde artifact yok tertemiz gözüküyor. Bence zamanla pro ile beraber geliştirilen oyunlarla bunun da üstüne çıkacaktır. Umarım almak isteyen herkes bir şekilde sahip olur. İyi forumlar.

PLAYSTATION 5 PRO | ANA KONU | Dünya'nın En Güçlü Konsolu Çıktı! | PSSR 2.0 Çok Yakında!!

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

• spotçular trendyolda ilan açmadılar ve gürcistanda ps5 pro yok. ilginç şeyler oluyor

• FtpX kullanıcısına yanıt
    Kolay fiyati ne demek?

• Yuntech89 Y kullanıcısına yanıt
    Düzelttim, yurt dışı fiyatı demek istedim

• movistar73 kullanıcısına yanıt

bizde brics üyesi olcaz işte ne güzel PLAYSTATION 5 PRO | ANA KONU | Dünya'nın En Güçlü Konsolu Çıktı! | PSSR 2.0 Çok Yakında!!  tam orta doğu ülkesine yakışır şekilde

• Şuan Sofya dayım. İnan ülkeye dönesim yok. 🤣

• FtpX kullanıcısına yanıt

bende aynısını batuma gittiğimde hissediyorum PLAYSTATION 5 PRO | ANA KONU | Dünya'nın En Güçlü Konsolu Çıktı! | PSSR 2.0 Çok Yakında!! 

• Hangi ülkeden almayı planlıyorsunuz? dubai'ye daha önce gittim, batum'a da gittim. katar'a gidesim var ama bilemedim. belki de midilli vs

• Pro ya istenen 800 Euro ‘nun fazla oldugunu dusunuyordum bastan beri, iki gundur hemen hemen tum karsilastirma videolarini izledim fikrim degisti acikcasi. 800€ bu konsol icin resmen cilginlik! Sony, saglam vurgun pesinde. Rakip de olmayinca, rahat rahat yolmak istiyor bizleri dogal olarak..

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • PlayStation 5 Pro bence GTA 6 için gerekli ama çoğu konsol oyuncusu GTA 6 çıktığında konsolu oyunla birlikte bundle şeklinde satın alacak sanırım.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • wNchstR W kullanıcısına yanıt
    Bu sonuca sadece video izleyerek ulaştın yani, helal olsun sana

• TakTAkk kullanıcısına yanıt

Sadece dinleyerek de bu sonuca ulaşabilirdi hocam, video izleyerek gözlerine yazık etmiş.

• Pc geçtim xbox fanatikleride geldi

• Düşündünmü? Çok ilginç.

• Özlem ve minnetle.

Cumhuriyetimizin kurucusu, bağımsızlık ve çağdaşlık yolunun ışığı Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü saygıyla anıyoruz.

PLAYSTATION 5 PRO | ANA KONU | Dünya'nın En Güçlü Konsolu Çıktı! | PSSR 2.0 Çok Yakında!!

• Çok çekemeyen insan var konsolu alamayacak olanlar sürekli kötülüyor,yok yetersiz yok bilmem ne yav adam 50 bin tl veriyor konsola istese o paraya 4080 alır ama almıyor,demekki memnun yani isteğini karşılıyor neyin muhabbeti

yapılıyor daha anlamıyorum.Konsol 4k 60 fps veriyor grafikleride ps5 göre çok daha iyi daha ne olsun.Paran yoksa alamıyorsan gelip burda kendini konsol kötü diye kandırmaya çalışma zira milletin umrunda değil.İsteyen istediğini alır.

• 
Sayfa: önceki 382383384385386
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.