Şimdi Ara

PLAYSTATION 5 PRO | ANA KONU | Dünya'nın En Güçlü Oyun Konsolu! | PSSR 2.0 Çok Yakında!! (1130. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: False King Daha Az
1 Kayıtlı Üye (1 Mobil) ve 3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü2 Mobil
5 sn
22.597
Cevap
437
Favori
1.145.203
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
44 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 11261127112811291130
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: fatihsar

yok hocam,sadece gears 5 ve forzada vardı dil desteği hatırladığım xbox oyunlarında,türkçe topluluğu kampanya başlatmış halo için bence olumlu sonuçlanması yüksek bi kampanya çünkü xbox'ın yüzü gibi birşey master chief daha fazla ülkeye hitap etmek isterler diye düşünüyorum

Yaklaşık 10 oyunda falan Türkçe desteği var xbox tarafında belki 15 bile olabilir. Ama genel olarak az dil desteği veriyorlar. Playstation oyunlarının çoğuna 20'den fazla dil desteği veriyor bazen 25'lere bile çıkıyor bu. Xbox ise bir kısmına 20 bir kısmına 15 veriyor. 20 olanlarda geliyor genelde Türkçe. Şuana kadar hiçbir Halo oyunu Türkçe gelmedi bu arada onu da belirtmek lazım.Umarım bu sefer durum değişir.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
    Sony 55XE9305, Sony DA2400ES AVR, Jamo A 102 HCS 5 Hoparlor, PS5, Sony 7.1 Kablosuz Kulaklık, Pentax K10D DSLR + Pentax-FA SMC 50 mm f/1.4 + Tamron 17-50 mm f/2.8, iPhone 14 Pro Max Siyah, iPad Pro 256GB Siyah Wifi
  • PLAYSTATION 5 PRO | ANA KONU | Dünya'nın En Güçlü Oyun Konsolu! | PSSR 2.0 Çok Yakında!!

Bunu da Last of us limited gibi çok beğendim. Hedefimde 20th edition gow da vardı ama şimdi tekrar baktım çok özensiz ve fazlasıyla sade geldi gözüme. Tasarımcı 15 dk mesai harcamış sağ olsun sağ kısma dümdüz kırmızı çizgi çekmiş ve elim değmişken L2’yi de aynı renge boyayayım demiş zahmete girmiş. Koleksiyon limitimi gelecek başka dualsense ile kullanacağım sanırım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi uzun1911 -- 25 Ekim 2025; 18:6:15 >

• Ps5 Pro 💪
    Digital Foundryyoutube
    Ninja Gaiden 4 - DF Review - Xbox Series X|S, PS5/PS5 Pro, PC - Superb Action, Great Performance
    https://youtu.be/36iBjE-JrqU?si=fmqFox7GXlgNgaXV

• etokel kullanıcısına yanıt

Hocam sizde overgame’den mi aldınız cuma günü elime geçti ürün faturası gelmedi henüz aradım mail adresine gelecek dediler

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Geçmiş mesajlarda PS5 Pro' ya geçince GT7 deki yol çizgüleri tırtıklı gösteriyor demiştim. Fssr'yi kapattım oyundan. Televizyon sony 9305, görüntü ayarlarından gerçeklik oluşturmayı auto moda aldım ve keskinliği hafif kıstım. Şuan bütün tırtıklanma gitti. Başkaları yaşarsa bu sorunu böyle bir not bırakayım. Özellikle PS5 düz kasa da gerçeklik oluşturma görüntüyü keskinleştirip daha iyi resim kalitesi verirken PRO versiyonda tam aksi oldu. Bu ayarı auto mod a alıp sorunu çözdüm.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mustafa yıldız ts -- 26 Ekim 2025; 1:50:50 >

Sony 55xf9005 TV, Pioneer VSX-1131 AVR, Philips Hue HDMI Sync Box, Philips Hue Lightstrip Gradient, Polk Audio CSi A6, Heco Victa Prime 702, Polk Audio DSW PRO 550wi, Audio PRO Stage 22, HyperX Revolver S, Xiaomi Mi Box, Zidoo Z9X, Xbox Series X, Playstation 5, Asus RT-AX82U Gaming Router, Thrustmaster T598 Direct Axial Drive Direksiyon Seti
    Music Setup: Rotel RA-12, Monitor Audio Bronze 2, Pro-Ject 1Xpression III Comfort, Zidoo Z9X, Topping D50S
    PC: MAG X870 Motherboard, AMD Ryzen 9 7950X3D, RTX 4070 Ti Super, 64GB Ram
    Apple Mac Mini: M4 Pro, 24GB Ram
    Dell S3422DWG Ultrawide Monitör, Philips Hue Play gradient lightstrip, EverSolo H2 ES9038Q2M DAC, Kanto YU4 Active Speaker, Definitive Technology Descend DN8 Subwoofer, Havit Gamenote GK50 Pro Microphone, APC BGM2200B-GR Gaming Ups
  • valley4891_sony kullanıcısına yanıt
    Merhaba evet overgame’den aldım. Whatsap’tan yazdım, faturayı gönderdiler mesaj ile. Mesajlara çok sık bakmıyorlar, 1 gün sonra gönderdiler bana.

Sony 55XE9305, Sony DA2400ES AVR, Jamo A 102 HCS 5 Hoparlor, PS5, Sony 7.1 Kablosuz Kulaklık, Pentax K10D DSLR + Pentax-FA SMC 50 mm f/1.4 + Tamron 17-50 mm f/2.8, iPhone 14 Pro Max Siyah, iPad Pro 256GB Siyah Wifi
  • Bu arada 30.yıl dualsense gaming’de de satışta bilginize.

https://www.gaming.gen.tr/urun/554874/sony-dualsense-kablosuz-ps5-oyun-kolu-30-yil-donumu-sinirli-surum-resmi-distributor-garantili/

• The Electro-Man kullanıcısına yanıt
    PS6 resmi olarak duyurulmadan belli olmaz hocam o iş.

PSN ID : KenanK89
    XBOX Gametag : KenanK89#6017
  • The Electro-Man kullanıcısına yanıt

Bunu konuşmak için henüz erken, ps6’nın tarihi netleşsin peşinden böyle bilgiler de gelir ama benim tahminim eğer kablosuz bir model üzerinde çalışılmıyorsa vr2’nin devam edeceği yönünde. İlk psvr’ın handikapı kamera gerektiriyor oluşuydu, vr2’de bunu aştılar şimdi geriye sadece kablo kaldı.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.