< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|

1 Mobil
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
merhaba arkadaşlar. 75 inch veya üstü samsung miniled veya LG oled alma arefesindeyim. hadli hazırda 65 inch LG C2 kullanıyorum. çok memnunum sadece ekranı büyütmek istiyorum. (bu vesile ile kız gibi baktığımda C2 televizyonumun satılık olduğunuda belirtiyim. istanbuldayım :) ) LG C2 tv de canlı yayını durdurup geri sarma olayı yazılımsal olarak kapatılmıştı (PVR). lisans ile ilgili bir konuymuş herhalde. samsung TV lerde PVR çalışıyor mu? birde samsung TV lerde dolby vision olmadığını okudum. örneğin netflix de açtığımız dolby vision bir içerik standart ayarlarlamı oynatılıyor yoksa aynı videonun HDR versiyonuda oluyor ve onumu oynatıyor? |
|
Cok fark var mı VA panelle arasında? TCL disinda miniled alternatif bulamıyorum tam qn90d olur derken ips cikmasi canimi sıktı. 75qn85’e düşsem çok sey kacirir miyim? O VA sanirim < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
chatgpt'ye sorduğumda VA panel dedi bunun için. O zaman 75 inç tv'lerde de mi panel piyangosu var ne denk gelirse? siz tv'den memnun musunuz? kontrast, siyah seviyesi, özellikle hareketli sahnelerde futbol basketbol vs. gibi motion handlingi nasıl tv'nin? < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ilyasova19 -- 14 Mart 2025; 0:7:1 > |
|
Parlaklık/canlılık konusunda va olmasına rağmen bu modelde hiç bir eksiklik/sıkıntı yok. Normalde va ların izleme açıları dar olur ama bu tv de o sorunda yok denilebilir. Adamlar nasıl yaptıysa va ları eksikerinden arındıran çok başarılı bir panel yapmayı başarmış. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ironwrist34 -- 14 Mart 2025; 21:25:15 > < Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
|
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi krol -- 15 Mart 2025; 4:1:24 > < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
arkadaşlar bu soruma cevap verebilecek var mı? teşekkürler |
|
Selamlar. Samsung tv ler maalesef Dolby vision desteği vermiyor. İçerikleri hdr10+ olarak izleyebilirsiniz. Genellikle videolarda dolbyvision ve her seçenekleri birlikte veriliyor. Hangisi uygunsa cihaz onu seçiyor. Ancak sadece dolbyvision şeklinde olanları bu formatta izleyemezsiniz. Pvr şu anda yok. Ya da ben ayarlarını bilmiyorum. |
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi radyohead -- 15 Mart 2025; 20:0:12 > < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |