Şimdi Ara

Samsung Galaxy Watch7 [ANA KONU] (70. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: kingofbet Daha Az
1 Kayıtlı Üye (1 Mobil) ve 4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü2 Mobil
5 sn
5.964
Cevap
228
Favori
270.819
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
13 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
77. Sırada  bugün en iyi #42
Sayfa: önceki 6869707172
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

indirimli ürünler olursa alak bari ya güzelmiş yeni kordonlar. W7 ile çıkanlar da var sanırım değişik kumaş kordonlar. Amazonda falan indirime girse de alsak :D

Egemenlik kayıtsız şartsız milletindir
    Ne mutlu Türküm Diyene

• Watch 4 de kullandığım premium üyelik de aldığım saat şekillerinin hiçbiri watch 7 de çalışmıyor ya sinir oldum 😒

Analog kadranı olan saat çeşitlerinden önerisi olan var mı?

Eskiden severek kullandıklarım:
    play.google.com
    Marine Captain Watch Face - Apps on Google Play
    https://play.google.com/store/apps/details?id=com.bosenko.watchface.marinecaptain

play.google.com
    Legion Watch Face - Apps on Google Play
    https://play.google.com/store/apps/details?id=fr.thema.wear.watch.legion

1 yıldız yorum da yazdım geliştiricilere ama desteklemiyor dediler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mikropzoft -- 1 Ağustos 2024; 22:53:49 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

• ssavtak kullanıcısına yanıt

Hocam s.m spariş verdim şimdi bileklerim ince yinedemi küçük gelir ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    Benim bileğim çok kalın değil 20 cm. Avucumda küçük sayılır. Bana baya kısa gelmişti, saati çıkarıp takarken zorlanıyordum. Saatten fırlıyordu hep kordon. Avuç genişliği kadar açılamıyordu. Değiştirip M/L alınca rahat ettim. O nedenle s/m almayın dedim.

• khaos kullanıcısına yanıt

Hocam hala aynı şarjla şu an odaya geçtim ve şarjı %18 ile kapattım günü. Yani 2 gün oldu neredeyse.

• %26 ile şimdi şarja taktım, benim için bu kadar yeterli. Şarjdan sonra GPS'siz test edeceğim. Şu an için GPS'e ihtiyacım yok, bakalım ne kadar fark edecek. Yalnız, şu bilek hareketiyle uyanma özelliği güncelleme sonrası can sıkıcı şekilde hassasiyetini kaybetmiş.

• eyuunal E kullanıcısına yanıt
    Skin Mura :)

• Bunlar için ne dersiniz? Samsung Galaxy Watch7 [ANA KONU]

"Bileğim çok kalın değil 20 cm" 😂😂 Hocam kusura bakmayın da 16 cm bileklerim buna kahkaha attılar 😂

Direkt lezyon tanımını yapıştırmış ama çok yanlış bir tanım ve ucu başka yerlere gider :/ Yaz aylarındayız ve silikon kayış ile beraber o kısım terlemekten dolayı resmen ince bi su tabakası oluyor, araya toz girse sürtünmeyle tahriş edebilir veya cilt bu duruma karşı tahriş yapacak bir unsur olmasa dahi reaksiyon gösterebilir... Bu havalarda kesinlikle silikon ve deri kordon/kayış kullanmamak lazım bence.

Dün şarjdan sonra toplam 30dk yürüyüş yaptım ve bunun 15dksı gps ile kayıtlı oldu. Bugünü %48 şarj ile bitirmek üzereyim. Güncelleme gelmeseydi muhtemelen şarj bugün öğlen bitmiş olacaktı..

Not: Son şarjdan bu yana bazı durumlarda AODyi açtım onun dışında çoğunlukla kapalıydı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eyuunal -- 1 Ağustos 2024; 23:42:52 >

Edit. Şimdi kuşkuya düştüm tekrar çok hassas başka birinden yardım alıp ölçtürdüm 19.5 cm çıktı ve gerçekten de bileğim kalın değil.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ssavtak -- 1 Ağustos 2024; 23:56:53 >
  • Bende aranıza Watch 7 44mm Gümüş ile katılmış bulunmaktayım. Nişanlım bu konuyu okuduğumu görmüş bana hediye olarak satın aldı Samsung Galaxy Watch7 [ANA KONU] 

|| Asus ROG Strix X870E-E Gaming Wi-Fi || AMD Ryzen™ 9 9950X3D || AMD Ryzen™ 9 9950X3D || ASUS TUF Gaming GeForce RTX™ 4080 SUPER 16GB GDDR6X || NZXT H9 Elite Black Tempered Glass RGB USB 3.2 ATX Mid || NZXT Kraken 360 RGB Black || MSI MAG A1250GL PCIE5 1250W 80+ GOLD || 4TB Samsung 990 PRO PCIe 4.0 NVMe M.2 SSD || Asus TUF 24,5" VG259QM 1Ms 280Hz ||
  • KacaKTV kullanıcısına yanıt
    Hayırlı olsun. Ne kadar şanslısın. 🧿🧿

• eP_362 kullanıcısına yanıt

Bu da Ultra için kumaş kordon. Efsane duruyor ama 5000 TL'ye alınır mı o başka konu. Resmen W7'nin yarı fiyatı.Samsung Galaxy Watch7 [ANA KONU] 

Bakalım benim Ultranın yanında hediye gelecek. Göründüğü kadar güzel durur inşallah.

Samsung Galaxy Watch7 [ANA KONU]

Espri yapmak istemiştim sorun yok 😊

Bir ben fark ettim sanıyordum. Eskiye göre tepkisi azalmış bence de. Düzelir ama güncelleme ile.

• yeni yaızlımda problem var, rutinden çıkamıyor saat. Normalde eşitleme açık telefon uyku moduna geçince saatte geçiyordu bende. Bunda da geçti güzelcene ama ekranda kapat butonuna bassam bile rutin modu kapanmıyor. Telefondan kapattım ama eşitlemedi kapattığım halde.

Şu görseldeki gibi w5pro da kapat diyince kapatırdı rutini. Şimdi kapanmıyor. yeni arayüzle mi alakalı acaba yoksa bize gelen yeni yazılımla mı ki ? yeni yazılımdan dolayıdır bence, çünkü gündüz salona girdiğimde spor salonu modu aktif oldu ve oranın wifisi falan açıldı basket topu simgesi vardı. Salondan çıkıp oranın wifi'sinden kopunca rutin kapanıp normale dönmüştü.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Yazılımcı Online -- 2 Ağustos 2024; 1:36:27 >

Ne mutlu Türküm Diyene

• Haziran güncellemesi mi gözüküyor sizlerde ? Bana bir güncelleme geldi ama bahsedilen güncelleme mi bilmiyorum. İlk zamana göre sanki bir tık fazla gidiyor gibi geldi şarjı şu an Samsung Galaxy Watch7 [ANA KONU] 

Ne mutlu Türküm Diyene

• Yarım saatlik bir ABS çalışması. Kardio yok, yatmadan önce abs yapıp esnedim biraz. Yani W5pro kötü diyorlardı ama ben ölçümlerinden çok şikayet etmiyordum açıkçası. Sadece anlamsızca yüsek nabız gösteriyor gibi geliyordu. Yarın spinning dersi olursa ona da gireyim bakayım. w5pro da 177 bpm görmüştüm en fazla:D

Ne mutlu Türküm Diyene

• 
Sayfa: önceki 6869707172
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.