20mm bütün kordonlar uyar < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Samsung Galaxy Watch7 [ANA KONU] (262. sayfa)

-
-
Arkadaşlar saatlerin garantisi 1 yıl mi yoksa 2 mıydı
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Türkiye de satılan tüm elektronik ürünler de yasal olarak garanti süresi 2 yıldır.
1 yıl veremez hiçbir firma.
Tamam sagolun elden satıcaml da.
O zaman 1 yıl garantisi kaldı diyeyim
Evet hocam. Fatura tarihinden itibaren 2 yıl garantilidir.
Üstad 44mm mi aldın 40 mi
-
Tekrardan hayırlı olsun ben de bugün haki yeşili modelini 5075 TL'ye aldım yaklaşık 500 TL de bonus kazandım bir sonraki alışverişte kullanacağım inşallah.
Selamlar. Watch 7'ye Gemini geldiği doğru mu? Yani ismi Gemini gibi olmuş ama bildiğimiz hala eski asistan. Koşu başlat dediğimde bile anlamayan asistan :)
-
Sizlerede hayırlı olsun güle güle kullanın
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Henüz gemini gelmedi. One UI 8 güncellemesi ile gelir herhalde.
Xiaomi telefon ile health uygulamalarini hiçbir şekilde kullanamıyor muyuz? EKG için almıştım ölcemedim.
Modlu uygulama ile ile halledebilirsin. Nette araştır çok kaynak var.
Tamam teşekkürler
play.google.com
Digital Watch MB412 - Apps on Google Playhttps://play.google.com/store/apps/details?id=com.mikichblaz.digitalwatchmb412 -
Saati alalı 3 hafta civarı olacak. ilk 2 hafta neredeyse 2 günü çıkartıyordu şarjı. Fakat son 5-6 gündür neredeyse 1 günü çıkartamıyor. Ayarları ile de oynadığımı hatırlamıyorum. Siz ce neden olabilir acaba ? Neleri kontrol edebilirim ?
-
dün benimde aynısı oldu, normalde 2 yetecek kadap enerji oluyordu ama ben yine de her gün şarj ediyordum. dün akşam şarj etmedim sabah işyerinde bir anda pil tasarruf madunu geçtiğini gördüm ve öğlenden önce pil bitti :)
-
Neye göre fark ediyor acaba. Tüm ayarlarım aynı ilginç geldi böyle olması :)
-
Gemini güncellemesi gelmiş.
Edit: Güncelledim fakat çalışmıyor.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DarkEagles_1903 -- 12 Temmuz 2025; 9:51:36 >
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X