Sipariş vereceğim 8 adet yılbaşı çorap almayı düşünüyorum , sorunsuz sıkıntısız sipariş vermem için neye dikkat etmem gerekiyor ( Gümrük ücreti veya sipariş ücreti vs ) |
Bildirim
Sipariş vereceğim 8 adet yılbaşı çorap almayı düşünüyorum , sorunsuz sıkıntısız sipariş vermem için neye dikkat etmem gerekiyor ( Gümrük ücreti veya sipariş ücreti vs ) |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi troublemakerboy -- 30 Ekim 2024; 15:21:21 > < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
bakalım nasıl ürün sipariş yapmıştım ona ekledim. |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
2 adet aldım teşekkür ederim < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi EvErEsT0671 -- 30 Ekim 2024; 23:43:56 > < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
Elinize sağlık hocam, güzel fırsatlar. |
Fırsat bildirimi için teşekkürler, %45 bana özel kredi iadesiyle 314 liraya geldi. Fiyatı çok uygun umarım aşırı dandik değildir. |
Toplam 10 parça ürün %45 kredi iadesiyle 769 liraya geldiki içinde ülkemizde 300-600 liraya satılan ürünlerde var.Parça başına 77 lira gibi bir fiyata gelmiş oldu. |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi troublemakerboy -- 31 Ekim 2024; 0:2:4 > < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |