Şimdi Ara

Nothing Phone (3) [ANA KONU] (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
54
Cevap
6
Favori
3.439
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş

Vatan gibi yerlerden 49 bine alabiliyor isteyen S25'i. Kullanıcı gerisine takılmaz. Bakar bu ürün 55 bin, yılların Samsung'unun S25'i 49 bin onu alır geçer. Samsung'un bahsettiğiniz durumda olmasının sebebi yılların getirdiği bilinirlik. Ben de diyorum ki sen daha o konumda değilsin. Birkaç yıldır piyasadasın. Ülkemizde adını bilen az. Ama öyleymiş gibi takılıyorsun. Sonu da satmamak ve fiyat düşüşü işte. Biraz fedakarlık yapıp piyasa yapman lazım. Sonra zaten alıyor insanlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi JePinkman -- 18 Eylül 2025; 13:58:15 >

İşte diyorum ya, ürünün yurtdışı fiyatına bakıyorsun hesaplıyorsun. adam zaten vergilere bakılırsa 500 dolar yaklaşık %33 desteklemiş.

Samsung ise kraldır. Adam 100den fazla ülkede. Pek çok malzemeyi kendi üretiyor. (kamera, ekran, hafıza, işlemci, ram hepsini kendisi üretebiliyor)

Aslında şunu demek istiyorum.

Bir şirket açsak ve cebimizde 100 milyon dolar olsa, 50 milyonu üretime kalan 50 milyonu da yüksek maliyetimizden dolayı sağlayamadığımız avantaja zarar diye harcasak ne anlamı kalır.

Bence Nothingin inmiş fiyatları bu sevyelerde olur. Ha yurtdışı indirim yaparsa ve Türkiyeye de destek verirse bir kaç bin tl indirim olur. Kasım ayında asıl dibin dibi seviyesini görebiliriz.

Bence Nothingin ürünleri kötü değil, insanlar sırf markasını bilmemenin bedelini firmaya ödetmek istetiyorlar gibi.

TOGG örneğinden gidelimyine. Adamlar fiyatındaki en iyi ürünlerden birini üretiyorlar rakiplerinden geri kalmıyor. Neden rakiplerden ucuz olsun? Sen daha yeni markasın. eeee yeni markaysam?

Allah korusun Türkiyede yasal asgari ücret olmasa insanlar 5000tl ye çalıştırılacaklar.

• IRFUN4EVER I kullanıcısına yanıt

Peki Nothing'in bu fiyatlarla ülkemizde satış yapmasının ne anlamı var? Hiç gelmese daha iyi değil mi. Eminim çok az sattığına. Firma açısından bakıyorsunuz ama kullanıcı açısından da bakmanız lazım. Kim şöyle maliyeti var bu var şu var deyip alacak? Çoğu insanın bakışı basittir. Aynı fiyata hatta altına yıllardır bildiğimiz Samsung var der alır geçer. Ee Nothing'e ne faydası olacak bunun? Zarar şu bu olacaksa bile biraz bunu göze alacak ki sonra satsın. Daha çok yeni olmasına rağmen gelişi, 8k düştü. Biraz daha düşecektir. Çünkü hiç satmamak daha kötü bir senaryo. Kullanıcının bakışı basittir. Alıp deneyecekse fiyata bakar. Memnun kalırsa bir sonrakinde fiyata daha az takılır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi JePinkman -- 18 Eylül 2025; 14:11:12 >

Nothing bence özel bir marka. Zaten ben alayım diye takip ediyorum yoksa yermek için değil  İhtiyacım da yok yoksa S26-S27 beklerim. Bakalım fiyat takibine devam.

Aslında Nothingin burada yüksek fiyatlı olması Marka için hala bir avantaj. Çünkü yeni markalar bir şekidle bir isim yapmalılar. Nothing çok satmasa da bu zamanı ismini tanıtarak geçirecekler ve bir gün firma büyüyünce maliyetleri de düşecek ve daha iyi fiyatlar verebilecekler. O yüzden bu zamanı bilinirlik ile geçiriyorlar

Pek çok kullanıcı ucuz olsa da ben alsam modunda, bu bile bir artı.

mesela kulaklıklarında FP oranı gayet iyi. ordan da tanınacak.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi popturceyn -- 18 Eylül 2025; 18:45:28 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • popturceyn P kullanıcısına yanıt

Sadece Türkiyede değilki yurtdışında da eleştiriliyor bu işlemciyle bu fiyata satılıyor olması. Ayrıca Türkiyede bir çok insanın simetri hastalığı var hayatta satamazlar bu fiyata bence de.. 40k bu cihaz için limit olabilir.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

Şarjı gayet güzel gidiyor %90 a kadar şarj ediyorum.

Akşamı çok rahat çıkarıyor %20 ile eve varıyorum.

Yandaki essential space tuşu tam bir kolaylık gerçekten. Tek tuşla sizi dinleyip ne istediğinizi anlıyor ve ona göre hemen takvime hatırlatıcı ekliyor ve gerekirse alarm kuruyor. Hergün yeni bir şey keşfediyorum. Ben ikinci el olarak aldım. Fiyatı biraz uyguna geldi. Eğer 35 gibi bulabilirseniz kaçırmayın derim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Bu cihazla bugün Mobil veri ile far cry 3 indirdim 11gb ve ısınmadan indirmeyi başardı.

Oyunlarda gayet akıcı ps2 emülatör ile bütün oyunları stabil hızda oynatıyor. Yakında winlator kurmayı deneyeceğim.

Ekran kalitesi Sony ile aynı. Ses kalitesi Samsung s25 ile aynı diyebilirim.

• Nothing Phone 3a ya daha güçlü işlemci koysaydı bir tek o satabilirdi. Nothing Phone 3 gereksiz pahalı şimdi ben o fiyatlara çıkmayı mantıklı bulmuyorum çıkarsamda bilindik marka alırım. Yurt dışında 500 600 dolara çıksa bize çok daha iyi fiyatla gelebilirdi.

Vivo V60 39999

Vivo V60 Lite 5G 26999

Vivo V60 Lite 4G 21999

hala Nothing e pahalı diyorsunuz arkadaşlar. :D

Nothing pek çok markadan ucuz.

Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.