Şimdi Ara

Netgsm, şimdi de Ev İnterneti ile yanınızda. (87. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
3.496
Cevap
55
Favori
128.052
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
10 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 8586878889
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

1 gün bekleyeyim dedim, yarın darlamaya başlarım. Komşum da vdsl kullanıyor. Var bir hız kısıtlamam belli. 2 farklı modemle deneme yaptım, ankastreden yalnızca 1 MT kablo ile bile sonuç alamadım.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • burakizmr B kullanıcısına yanıt

Hocam darlayın. Darlamadan bir halt olmuyor ülke de.

• Merhaba saha ekipleri alt yapinizda kablo arizasi oldugunu arizanin tahmini olarak 15.02.2025 tarihine kadar islah edilmesinin ön görüldügünü iletmislerdir. Iyi günler dileriz.

Bu şekilde geri dönüş sağlandı. Çözsünler bakalım

• burakizmr B kullanıcısına yanıt

Hocam sevindim. Ocak sonu bir daha yazın darlayın böyle unutulur yoksa. Hatta bölge santraline gidip de darlayın arada. Yoksa yapmazlar çakallar.

• Sabah 8 den beri internet yok sizlerde durum nedir konum istanbul

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • fr5kan F kullanıcısına yanıt

Bölgenle alakalı. Arıza kaydı açın yarın arayın hızlandırsınlar. Bugün yapmazlar. Çünkü: Sıkıntı Türk Telekom kaynaklı. Müşteri hizmetleri kapalı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mattg -- 19 Ocak 2025; 15:36:58 >
  • Mattg M kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler bölgemde müşteri temsilcisı sıkıntı gözükmüyormuş dedi arıza kaydı açtım bakalım kaç saat sonra halledilecek 4aydır gayet memnundum

Kesinti saatlerini eklediyseniz. Onlar panel üzerinden görür.

• @Mesaj olarak atıyım.

Hocam kayıt açıp yarın bir daha arayın. Yoksa 3 gün sürüyor cevap gelmesi. Özellikle modem arayüzüne girip online olmadığınızın. Ss eklemesi yapmayı unutmayın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mattg -- 19 Ocak 2025; 16:42:38 >
  • Benden kaynaklıymış muhabbet kuşu kabloyu kemirmiş

• Telekom 630 tele bayılcaz kayıt açılmıştı kapatılamıyor

• Kabloyu değiştim eskisinden daha iyi oldu

Hocam arayıp söyleyin yarın. İptal ederler. Speed test atabilirseniz görmüş oluruz. Değerleri.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mattg -- 19 Ocak 2025; 18:49:51 >
  • Netgsm, şimdi de Ev İnterneti ile yanınızda.

Netgsm, şimdi de Ev İnterneti ile yanınızda.

Değerleriniz iyi durumda.

• TT altyapısı ile Atlantisnet kullanıyordum, dün bağlantım kesilmiş kendi altyapılarına geçecekmişiz, fiyat da aylık 500 TL!
    Netgsm'ye geçmeyi düşünüyorum, fiyatlarda rtış olacakmı, kullananlar memnunmu ?

• Legend_84 kullanıcısına yanıt

Bu arada 500 TRY gayet uygun. Yeni fiyatlar ile altyapı satışı yapan firmalar da 450 - 499? TRY şu anda. Hazirana kadar yok ama altyapınız Türk Telekom altyapınız, iptal edildiği için. NetGSM firmasına 900- 1500 TRY arası ödeme yapmanız gerekiyor. Yeniden kurulum için. Kurulum ücreti ödemek istemiyorsanız. Migros NET öneririm 3 ay sonra transfer yapabilirsiniz. NetGSM firmasına.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mattg -- 20 Ocak 2025; 12:41:43 >
  • Legend_84 kullanıcısına yanıt

Bugün, Atlantisten Netgsme geçtim. 3 saatte geçiş tamamlandı.

Atlantisnet vpn gerektirmeden her siteye giriyordu..Netgsm, şimdi de Ev İnterneti ile yanınızda. Netgsm, şimdi de Ev İnterneti ile yanınızda. 

85mbit hız destekiyor gösteriyordu 70mbit max hız görüyorum, destek talebi oluşturucam bakalım ne olcak. ( İlk 24 saat güncel hat bilgileri işlenmeyebilirmiş, sonrasında güncellenip artacakmış.)

Poyraznetten de Atlantisnetten de severek ayrıldık Netgsm, şimdi de Ev İnterneti ile yanınızda. Netgsm, şimdi de Ev İnterneti ile yanınızda. Netgsm, şimdi de Ev İnterneti ile yanınızda. ... Valla şöyle memnun kaldığımız firmalardan ekonomik sebeplerden ayrılmak insanın içinde burukluk yaratıyor.

1 gün dahi sorun yaşamadım 2 firmada da. Netgsm, şimdi de Ev İnterneti ile yanınızda. 

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SaMoVe -- 20 Ocak 2025; 17:48:34 >

• 
Sayfa: önceki 8586878889
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.